E, ovako treba... > Honda
HONDA 5 ks
Drivee:
Meni se Tomos 4 ogadio ali ne jer je to los motor nego sam imao loseg majstora. Recimo, drugar ima tomos 4 na limenom camcu, pali UVEK. Na stranu sto nekad mora stift da menja a to je 1 u godini dana recimo.
Sto bi vepar rekao, proizvode se i novi 2T motori.
George:
Eto, to da se i dalje proizvode 2t motori nisam znao, i baš mi je drago. Ja se ni trenutka ne bih premišljao šta da uzmem, bilo novo ili polovno...
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
neptun:
a ja sa tomosom 4 i nisam nesto prosao. dva komada sam imao i oba su sa paljenjem bila problematicna. kad sam posle njih kupio yamahu, uopste nisam mogao da verujem koja je to razlika.
shomysss:
Imam Hondu 8ks 2005 i Tomos 4 i mogu reci da sve ovde napisano na osnovu mog iskustva ima smisla.Tomos je kod mene od 2009 i nikada ali nikada do prosle god nisam imao problema (hladjenje je prosle godina otislo,preslozio sam petu i zamenio bobinu i platine.ukupno 2000 din i opet radi kao zmaj) palio je uvek posle 5-6 povlacenja ali nakon ovih popravki majstor je dobro natelovao paljenje sada pali iz drugog pokusaja.Honda pak stabilna,mali potrosac ali za bilo kakvo pomeranje ili rad oko nje jako teska.Sve u svemu koriscenjem oba modela moj stav je definitivno glavni motor 4T, pomocni definitivno neki japanac 2T, bez razmisljanja. 114
mmarkez:
Koji 2T novi motor preporucujte?
Nesto 2-5KS
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju