E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (146/180) > >>

Slovenac:
deda lepa ladja,ova sto je 1975 godiste.

deda:

--- Citat: Slovenac  29, 05, 2012, 10:57:54 pre podne ---deda lepa ladja,ova sto je 1975 godiste.

--- Kraj citata ---

Linssen je Linssen cak i tako mator! 6589

deda:
@  Meni je drago da sam pomogao da se na ovom forumu oživi, pored "Laprdanja" i "Srbija do Tokija", još jedna vredna nautička tema!    rece Sale Nb !!

Ovo me je inspirisalo da malo procunjam po slicnim forumima  u okruzenju . Zakljucak je sledeci : mnogo smo jaki!!! Evo zasto , u odnosu na mnoge sajt zivi , pulsira , dogadja se nesto !Mnoge nauticke price su ispricane ovde , trenutno malo ko radi nesto na svom plovilu (ako izuzmemo Lazu , on je posebna prica  jh ) zbog vremena se ne plovi tako da nesto trenutno ni nema novih tema. Zato bez sikiracije , bice novih nautickih tema !

poljo:
Ono sto mi nikad jasno nije bilo kod Zokija je sto nece da kupi neki projekt i od toga napravi svoj brend. Kaze da nezna da cita nacrte ...dobro ...to se nauci za jedno poslijepodne . Frka za pare ...dobro ...evo dajem mu ja projekt koji sam kupio bez naknade . Taman je dovoljno atraktivan a to sto je za speru predvidjen mu daje mogucnost da on to radi na njemu svojstven nacin uz sve moguce preinake i "ustede". Sale , upoznao si me  , znaci da znas da nije prazna prica . Prenesi covjeku pa nek razmisli . Meni je lijep pa makar je crveno - bijel na ovoj slici
"Mislim da je to, zarad razvoja nautičke zajednice u Srbiji, potrebno, i vredno svake, pa i najveće žrtve!!! "
Mali doprinos kao clana ffff

SALE NB:
Ovaj brodić sa slike je baš super!!! A to što je crveno-beli samo dodatno ističe sve kvalitete!  k5
Videti par takvih kako krstare Dunavom i Savom, to bi stvarno bilo osveženje! thumbup 6589

Eto, Zoki, koliko znam, uvek isprati šta se piše po forumu, pogotovo na ovoj temi, a i ja ću mu preneti, pa...kako odluči. hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju