E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
IKA:
--- Citat: Kapetan 28, 05, 2012, 23:32:43 posle podne ---Jes al linssen je treca generacija brodograditelja ... pod imenom linsen rade od 1949te a 1970 to sto deda postavlja je sin preuzeo firmi i napravio iskorak ... Do te 1970te firma se bavila POPRAVKAMA ladja...
--- Kraj citata ---
Dakle od 1949-edo 1970-e nisu bili u stanju da naprave bolji čamac.
Zoki je napravio iskorak iz prodaje auto delova u pravljenje čamaca.Po meni više je napredovao za ovih 3-4 god nego linsen za 21 god. 25648
SALE NB:
--- Citat: deda 28, 05, 2012, 23:14:11 posle podne ---Naravno , ima deda!! Godiste 1975 !!
--- Kraj citata ---
Ovo je krunski dokaz. Ovo što vidite na slici je savršena kopija modela Windy 24 cruiser, urađena u metalu. Time se, znači, Linssen bavio pre 35-40 godina!!!! eek eek Nije li Zoki kopirao Linssen pre koju godinu?! sajkaca
Kapetan:
meni se cini da ste onako u kompletu flipnuli....
SALE NB:
Meni je drago da sam pomogao da se na ovom forumu oživi, pored "Laprdanja" i "Srbija do Tokija", još jedna vredna nautička tema!
Mislim da je to, zarad razvoja nautičke zajednice u Srbiji, potrebno, i vredno svake, pa i najveće žrtve!!! ha ha ha stri ha ha ffff
Kad je društvo pravo, plovidba na Zokijevom brodiću je jednako zabavna kao i na novom Linssenu, sve ovo drugo je manje bitno! 114
Da li će postići 15km/h, ili će "stručnim proračunom oplakane površine" postići čitavih 17Km/h.... ha ha ha ha, ma dajte!!!!
deda:
Umesto komentara imam predlog da pozovete vlasnika ovog camca , recimo , i pitate ga za iskustvo!! Sreo sam ga za vreme prvomajskih praznika u Boljevcima (trenutno je tu na vezu) i njegovo misljenje je veoma , veoma lose!!Pocevsi od toga da je camac visi za ceo metar od potrebnog pa do toga da je mnoge stvari morao da prepravlja a o novom farbanju posle samo 6 meseci da ne pricam!! Nema ovo veze sa tim sto Zoki navija za Zvezdu !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju