E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (133/180) > >>

oblak:

--- Citat: Kapetan  09, 01, 2012, 00:03:08 pre podne ---@novus
malo si se zeznuo, da je tako lako naci brod odavno bih ga ja pazario .... i ovaj mi je mali ... evo spisak sta sve fali da bih ga uzeo u razmatranje:

-minimum metar u duzini (50 cm u kabini 50 cm na krmi
-statva celom duzinom
-kobilica
-4mm lim celo korito minimum
-3mm nadgradnja minimum
-egije na max 40 cm
-jaci flahovi
-bok krme vislji 30 cm
-samoprazneci deo nizi 10 cm
-"ukopan" motor u krmu
....

--- Kraj citata ---

Kapetane ovo je brod za tebe!!!   http://www.plovidba.info/forum/moja-nova-lada/novi-king/msg302041/?topicseen#new

Prodaje se u Pancevu.

IKA:
ma sve i da se ispoštuju ti zahtevi , ove četiri tačkice na kraju znače itd...A to je bog sveti zna šta još
Zoki jedno pitanje.
Jel taj brodski pod od ariša poreklom iz rusije, i ako može info za cenu

Kapetan:

--- Citat: IKA  09, 01, 2012, 00:11:11 pre podne ---ma sve i da se ispoštuju ti zahtevi , ove četiri tačkice na kraju znače itd...A to je bog sveti zna šta još
Zoki jedno pitanje.
Jel taj brodski pod od ariša poreklom iz rusije, i ako može info za cenu

--- Kraj citata ---

iko ja te cetri tackice stavljam pod "dodatno kosta" , naveo sam osnovne stvari koje mora da ima ostalo je sve pod ... tacke ...

@oblak brod lepo izgleda ali .... ne znam nekako tudju muku kupujem bem li ga , zato sam i pobegao od onih pontona od 6000 evra (a moglo je i drasticno nize, za 10k bio sa tim pontonima imao gotov katamaran sa motorima .... do sada nikada nisam imao ladju koju sam nadgledao opd pocetka , i kada sam Chea kupio ogolio sam ga do lima i krenuo iz pocetka da ga radim .... ocu jednu po svojim zeljama ladju ...

u ostalom , meni ova nova ladja treba da sluzi ( po planu ) 2-3 godine , a posle toga vec imam ideju sta cu ... razmisljao sam dal i ove godine da krenem u to al kriza, deca krecu u skolu i jos brdo nekih neizvesnosti pa se ne usudjujem ... znaci pravim ladju koju mogu posle lepo i brzo da prodam bez elektornike vredne 20.000 evra, mahagonija na wc daski i slicnih stvari ...

barbanesa:

--- Citat ---ostalom , meni ova nova ladja treba da sluzi ( po planu ) 2-3 godine , a posle toga vec imam ideju sta cu ...
--- Kraj citata ---

Jao zemljo otvori se ,Nikola i njegove ideje.. :lula:

zoki novus:
dok ti pocnes sa realizacijom vec ce da prodju 2-3god  tako da odma mozes da predjes na drugi nivo :pleasantry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju