E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (117/180) > >>

kemppi:

--- Citat: Kapetan  20, 10, 2011, 22:22:43 posle podne ---auuu Kempi prvo sam mislio neko kuce, pa neka torta, onda vidim trafo  :sajkaca:

gde iskopa ovo ?

--- Kraj citata ---

Ne zna se da li mu je bolji aparat,maska ili rukavice.Bice crnja dobar majstor samo ako prezivi.
Ovo sve nema veze sa temom,vec sam replicirao Iki(kao u skupstini,van dnevnog reda).

zoki novus:
pa moj je podvozan kad pecam ispod zeleznickog mosta :stop:

parigroz:

--- Citat: zoki novus  20, 10, 2011, 23:56:15 posle podne ---pa moj je podvozan kad pecam ispod zeleznickog mosta :stop:

--- Kraj citata ---
  :good:  :party:  :drinks:  :stop:  :suicide:  :lol:  :diablo:

a moj je plovan kad pecam na plovak

zoki novus:

--- Citat: kacintata  21, 10, 2011, 05:06:48 pre podne ---dule,ja predlazem da pregradimo savu pa se jednom stranom vozi ti,a drugom stranom sirotinja koja ne moze da priusti sebi brendiran brod..........ti neki poroblem sa mnom........ne vadis me iz usta

--- Kraj citata ---

zoki ti si u velikoj zabludi!
sirotinja i camci nemogu nikako zajedno a i tebi verujem nebi bilo prijatno da zivis u saznanju da si im uzeo poslednji dinar....

Labud 1258:

--- Citat: kacintata  21, 10, 2011, 05:06:48 pre podne ---dule,ja predlazem da pregradimo savu pa se jednom stranom vozi ti,a drugom stranom sirotinja koja ne moze da priusti sebi brendiran brod..........ti neki poroblem sa mnom........ne vadis me iz usta

--- Kraj citata ---

Čini mi se da Dule piše ono što većina misli ali nema volje da piše ( kao ja npr.)

A ako ćemo brodograditelja birati po tome koliko mu se plovila podavilo, raspalo onda.... :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju