E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
kemppi:
--- Citat: Kapetan 20, 10, 2011, 22:22:43 posle podne ---auuu Kempi prvo sam mislio neko kuce, pa neka torta, onda vidim trafo :sajkaca:
gde iskopa ovo ?
--- Kraj citata ---
Ne zna se da li mu je bolji aparat,maska ili rukavice.Bice crnja dobar majstor samo ako prezivi.
Ovo sve nema veze sa temom,vec sam replicirao Iki(kao u skupstini,van dnevnog reda).
zoki novus:
pa moj je podvozan kad pecam ispod zeleznickog mosta :stop:
parigroz:
--- Citat: zoki novus 20, 10, 2011, 23:56:15 posle podne ---pa moj je podvozan kad pecam ispod zeleznickog mosta :stop:
--- Kraj citata ---
:good: :party: :drinks: :stop: :suicide: :lol: :diablo:
a moj je plovan kad pecam na plovak
zoki novus:
--- Citat: kacintata 21, 10, 2011, 05:06:48 pre podne ---dule,ja predlazem da pregradimo savu pa se jednom stranom vozi ti,a drugom stranom sirotinja koja ne moze da priusti sebi brendiran brod..........ti neki poroblem sa mnom........ne vadis me iz usta
--- Kraj citata ---
zoki ti si u velikoj zabludi!
sirotinja i camci nemogu nikako zajedno a i tebi verujem nebi bilo prijatno da zivis u saznanju da si im uzeo poslednji dinar....
Labud 1258:
--- Citat: kacintata 21, 10, 2011, 05:06:48 pre podne ---dule,ja predlazem da pregradimo savu pa se jednom stranom vozi ti,a drugom stranom sirotinja koja ne moze da priusti sebi brendiran brod..........ti neki poroblem sa mnom........ne vadis me iz usta
--- Kraj citata ---
Čini mi se da Dule piše ono što većina misli ali nema volje da piše ( kao ja npr.)
A ako ćemo brodograditelja birati po tome koliko mu se plovila podavilo, raspalo onda.... :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju