E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (107/180) > >>

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  07, 10, 2011, 21:47:06 posle podne ---ljudi prosao sam pored TAMO DALEKO pre dve nedelje i onako sa 5-6 metara sve je bilo ok nije bilo traga rdji (krov nisam video sedeo sam u jedrilici)

--- Kraj citata ---

nisi ti video ni most kako treba a ne batin camac :stop:

oblak:
Promenite naziv teme "domaca proizvodnja Zoki, al samo hvalospevi"....Ok, ja necu vishe pisati svoja zapazanja a Bata vam je na chamcu svaki dan, brusi, farba, vari.....pravi chovek od novog novo... P.S. Kapetane svrati kad vec prolazish na 5m....:)

Kapetan:

--- Citat: oblak  07, 10, 2011, 22:43:29 posle podne --- P.S. Kapetane svrati kad vec prolazish na 5m....:)

--- Kraj citata ---

vidi taj dan ce biti u jednoj zimskoj temi posto sam proveo nasikan u rukavcu nekih 6 sati .... ali cekamo zimu :D

a i kako da svrtaim ne znam coveka a na tvojoj ladji nikoga i zoran i ja produzimo

SALE NB:
Danas je Zoki isporučio još jedan brodić kupcu.
Pozvao nas je da se pridružimo u prvoj plovidbi do višnjičke govnare, koja je svojim izgledom i mirisom apsolutno opravdala svoj naziv! :taunt:

Novi brodić je rađen u dimenzijama 7,2mx 2,2m. Zbog malog ugla pod kojim se stranice korita otvaraju ( 2m u tabanu), brodić izgleda kao mali remorker!
Povoljan odnos dužine i širine korita daje ovom koritu dobru plovnost, tako da je nizvodno postigao stabilnih 16km/h ( na momente i do 18km/h), pogonjen Parsunom 15ks. Uzvodno je u kratkoj probi postigao 10km/h.
Plovidba nizvodno je apsolvirana za nepuna 2,5 sata, ploveći prosečno 13km/h, na cca pola gasa.

Na brodiću nije urađen enterijer, pa smo morali da sedimo na nedovršenim konstrukcijama klupa, sa već poznatim Zokijevim varovima. Srećom, sve se završilo bez krvoprolića! :lol:

SALE NB:
Zoki je zamolio da postavimo i ovu sliku, kako bi bilo jasno da on uvažava kritike. ;)
Slikao se sa skijaškim rukavicama koje je, u nedostatku prave HTZ opreme, poneo da zaštiti ruke od giljotina, i raznoraznih drugih opasnih mesta na svom brodiću.

Ne znam samo da li to znači da će od sada nuditi bolju završnu obradu ili će svaki kupac dobiti i skijaške rukavice na poklon! :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju