E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
STG:
--- Citat: kacintata 07, 10, 2011, 19:08:19 posle podne --- mesecaru.....sa batom razgovarao pre 20 dana i covek mi nije rekao ni rec prigovora vec se ko ljudi ispricali i pozdravili.....ja sam kod bate odlazio na stenku i doradjivao mu neke flahove naknadno i mislim da nam ne treba posrednik u komunikaciji,jer ga pamtim kao jednog od 3 najbolja kupca......cak cu da pomenem da me je i castio sa 50e po zavrsetku radova,da je brod odvezao mojim motorom.......i da se cujemo povremeno........e sad prica o fiber gitu mi je nepoznata kao i nacin kako su odlomljene merdevine.......eto rekao si,olaksao sebi,voleo bih da vidim neki brod koji si ti napravio i veruj mi da bih se potrudio da te ohrabrim i pohvalim..reci cu ti jos nesto..... slobodno trziste je tu da nanivelise stvari......kvalitet opstaje,los rad se brzo procuje,skupi nemaju posla,jeftini za 2 god urade 16 brodova,20 camaca,15 prikolica i 2 pontona i stalno imaju po 5 poslova na cekanju....a nedostatke na mojim plovilima ja najbolje znam i u hodu ih otklanjam ....
--- Kraj citata ---
Zoki,covek se ne bavi brodogradnjom,bar ne da znamo.
Upravo tako,i to je nesto cega ti prvi moras da budes svestan.
Nije rec o jeftinim ili skupim majstorima,vec o kvalitetu.Imucan covek ce jednu gresku ispravljati iznova,dok ce covek koji nema novca razmisliti i stisnuti zube,platiti koliko treba za krsteno resenje i za sledecih X godina je miran.
Nema smisla diciti se skoro pa nemogucim stvarima,pa kako za godinu dana jedan covek odradi 53+ plovila,prikolica ili vec cega....
I jos,kako se u hodu otklanjaju mane na plovilima,pontonima,prikolicama pored takvog obima posla?
Bez ljutnje i zle namere,samo tebe citiram.
serbon:
Zoki najebao si sta god da kazes ili uradis, za dobrim konjem se prasina dize. Samo ti radi i ponekad nekog misa koji bi da ti propoveda pogledaj popreko i to je dovoljno. Hrabre svi postuju.
oblak:
--- Citat: kacintata 07, 10, 2011, 19:08:19 posle podne --- mesecaru.....sa batom razgovarao pre 20 dana i covek mi nije rekao ni rec prigovora vec se ko ljudi ispricali i pozdravili.....ja sam kod bate odlazio na stenku i doradjivao mu neke flahove naknadno i mislim da nam ne treba posrednik u komunikaciji,jer ga pamtim kao jednog od 3 najbolja kupca......cak cu da pomenem da me je i castio sa 50e po zavrsetku radova,da je brod odvezao mojim motorom.......i da se cujemo povremeno........e sad prica o fiber gitu mi je nepoznata kao i nacin kako su odlomljene merdevine.......eto rekao si,olaksao sebi,voleo bih da vidim neki brod koji si ti napravio i veruj mi da bih se potrudio da te ohrabrim i pohvalim..reci cu ti jos nesto..... slobodno trziste je tu da nanivelise stvari......kvalitet opstaje,los rad se brzo procuje,skupi nemaju posla,jeftini za 2 god urade 16 brodova,20 camaca,15 prikolica i 2 pontona i stalno imaju po 5 poslova na cekanju....a nedostatke na mojim plovilima ja najbolje znam i u hodu ih otklanjam ....
--- Kraj citata ---
Brate kako si ti odradio "naj..boljeg" kupca...Alal vera!!! Eto ti ga Bata uzeo odmor da "ispravi" krov na brodu....Shmirgla vec 10 dana rdju koja je isprobijala svuda... Doneli dizalicu da isprave krov , sekli stari "roshtilj", stavljali drugi, jebote, da si hteo toliko da ga useresh , ne verujem da bi uspeo iz prve....Bash chovek mora biti strucnjak za brodove kad se popne na "Tamo Daleko" ili "Jelenu" , vishe je potrebno nekog fakirskog zanata da bi se izbeglo ozbiljno ranjavanje, . A to shto si zavario kao "doradu" otpalo brate, a zice od CO2 vire sa te dorade kao jastuce sa iglama. Eto ti ga, javi mu se veceras upravo maze po ovom sranju od vremena prajmer... Cepaj ti i 107 brodova na 17 minuta, nek si ziv i zdrav....
Labud 1258:
--- Citat: serbon 07, 10, 2011, 19:45:23 posle podne ---Zoki najebao si sta god da kazes ili uradis, za dobrim konjem se prasina dize. Samo ti radi i ponekad nekog misa koji bi da ti propoveda pogledaj popreko i to je dovoljno. Hrabre svi postuju.
--- Kraj citata ---
Snažna i argumentovana podrška :lol: :lol:
:suicide: :suicide: :suicide:
Kapetan:
ljudi prosao sam pored TAMO DALEKO pre dve nedelje i onako sa 5-6 metara sve je bilo ok nije bilo traga rdji (krov nisam video sedeo sam u jedrilici)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju