Ko nije plovio,ko nije brodio, taj kao da se upola rodio, kao da je upola živeo. ,, Druga strana vetra ,, Miroslav Mika Antić - Skipper.rs
0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Sve je dobro što se dobro svrši! :drinks:
Zoki ja bih na tvom mestu ipak ispostovao ono sto sam obecao. Mislim da bi taj postupak ovakvog klijenta vise zaboleo nego da mu napakostis. :drinks:Jeste grtko ali bar imas jedno iskustvo vise. :)
Koliko bi kostao brod oblika kao Jelena ali dimenzija 8m-2.2u tabanu i visine korita1m sa enterijerom i bez njega?
pozdrav radeda li mislite na duzinu preko svega 8m ili duzina korita 8m+ zadnja platforma?svejedno,prva faza koja podrazumeva bravarske radove,farbanje feropoksom,zavrsnom bojom i zastakljivanje kosta okvirno oko 3000e-3500e u zavisnosti od debljine lima i detalja.konacnu cenu cu vam reci tek po detaljnom dogovoru.brod je sa proverenim progresivnim v koritom i jako malim gazom od 10 cm na boku broda.ima tzv suvi ili samoprazneci kokpit+prednju komoru.ukupno 2 komore.korito 3mm kabina 2-2.5 mm.stakla parsol 6mm.druga faza koja podrazumeva enterijer je jako proizvoljna i kosta od 1500 do 2000e sto zavisi od izbora materijala i nivoa opreme.trenutno radim sebi brod od 10.8x 3.3m sa nekim unapredjenjima u odnosu na brod jelena i neki mali cun od 6m pa vas pozivam da vidite kako to izgleda u proizvodnji jer sam pri kraju bravarskih radova.rok isporuke za takav brod je 20 dana za prvu fazu i 10-15 dana za drugu fazu.imam zakazana jos neka 2-3 sitna posla ali sam za 10 -15 dana slobodan za novi angazman.najbolje bi bilo da me pozovete i dodjete pa da u skladu sa vasim budzetom napravimo detaljnije crteze i dogovor.mislim da je zima pravi trenutak za gradnju zbog povoljne cene lima.javite se na tel 063-506-476 begin_of_the_skype_highlighting 063-506-476 end_of_the_skype_highlighting ili na e mail kacintata@nadlanu.com. zoki pazova
...........KICOŠ ŠTO VOLI DA LJUBI zna taj na koga ja mislim.