E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (6/180) > >>

Barba:
Auuu, ispalo je bas bezveze, nisam imao za cilj da napadam majstora, vec da ukazem na potpuni disparitet cena. Stvar je afiniteta, ja bi npr pre kupio onu ladju i sredjivao je lagano 20 godina, neko bi odmah da ima sve za relativno male pare. Inace i ja sam sahranio brusilicu, ali sam zavrsio posao, pa ako hoces da se menjamo, dacu ti ja pasaru, a ti meni ovu ladju sa slike kad prodas svoju.  :lol:

Pozdrav,

Barba:
Ma nema problema, toga ima koliko hoces sada kad sam resio da se zenim, samo moraces da das i motor kao svadbeni poklon. Cisto da ladja bude kompletna. :drinks: :drinks: :drinks:

Kapetan:

--- Citat: kacintata  28, 06, 2009, 23:42:43 posle podne ---.... ljubi tamo gde nejvise vole

--- Kraj citata ---
gde priznaju ili gde ne priznaju ?  :yahoo:

Barba:
E sad posto obojica pecate moram da vam ispricam jedan vic, ali nemoj opet da padne prepirka. Brisite ako je previse vulgarno.

Pecaju iskusan alas i novajlija na vodi i kaze ovaj iskusni: Ako ti je sa leve strane bacaj udicu levo, ako je sa desne bacaj desno. Pita ovaj pocetnik: A sta ako stoji pravo? A odgovara stara kuka: E oni kojima stoji pravo, ti ne idu na pecanje, oni su kod nasih zena.

zorter:

--- Citat: kacintata  29, 06, 2009, 00:06:02 pre podne ---zakuvava se,volimo mi vodu nautiku ,dunav i savu, ladje ali zene ce nam doci glave,otvaram novu temu,pa nek sve prsti......................

--- Kraj citata ---

Slazem se u potpunosti........

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju