E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (5/180) > >>

stvlada:
Barba,sam si radio restauraciju na svojoj pasari i to samo ispod vodene linije i pisao koja je muka raditi sa brusilicom,e sad zamisli tek kako je raditi sa brusilicom kad seces i brusis metal,da ne pricam o zavarivanju i dimu i ostalim peripetijama.Kome je mnogo uvek moze da uzme aparat za zavarivanje,brusilicu,breneri ostali alat i sam da radi.Uostalom svaka roba ima svog kupca,a taj camac sa berze sam licno video u Lestanima u hali gde peskiraju,tako da znam o cemu je rec.I sto kaze Zoki,najlakse je sedeti sa strane i kritikovati...

Kapetan:

--- Citat: Barba  27, 06, 2009, 10:11:11 pre podne ---Niskobudzetno!? To je bas diskutabilno...

http://www.navodi.com/Berza_005/044.html

--- Kraj citata ---

ta ladja je proizvedene u Smederevu kod Drgana... jos dok se gradila promenila je par vlasnika.... nesto nije uredu sa tom ladjom ...

stvlada:
Nisam niciji zastitnik,samo odlicno znam sta je brusilica i rad sa njom(moja najomiljenija alatka)bravarija takodje.Sto se tice broda sa oglasa trebao sam da radim ogradu na njemu,tako da znam o cemu je rec.

Barba:

--- Citat: Kapetan  28, 06, 2009, 20:05:48 posle podne ---
--- Citat: Barba  27, 06, 2009, 10:11:11 pre podne ---Niskobudzetno!? To je bas diskutabilno...

http://www.navodi.com/Berza_005/044.html

--- Kraj citata ---

ta ladja je proizvedene u Smederevu kod Drgana... jos dok se gradila promenila je par vlasnika.... nesto nije uredu sa tom ladjom ...

--- Kraj citata ---

Problem je sto je narucilas kupio plastikanca za 20 soma, a ovo batalio, pa se sada ladja kurva od nakupca do nakupca, pardon, od bizmismena do bizmismena. Bar sam ja tako cuo.

rele:

--- Citat: kacintata  28, 06, 2009, 15:08:31 posle podne ---ne smatram da  mi je vlada zastitnik,vec neko ko je iskusio sta je bravarija i ko zna koliko je to krvav posao.racunao sam grubo,na ovakvom brodu ima oko 400 m linijskog,vodonepropusnog vara,cesto dvostranog.trziste sve nanivelise,da je preskup,ne bi se prodao 15 maja,niko danas nije mutav da ne zna da uradi konekciju i pretragu ponude par vidjenijih proizvodjaca.procitao sam  jos jednu opasku,saberes 20-ak tabli lima, i to je to........lim je u celoj prici najjeftinijigde je gas,zica,40 kg farbe,sve se radi dvostrano,gdesu stakla,laminat,sunjer,mebl,daska,firnajz,sandolin,lak,staklorezac,tapetar,stolar,elektricar,montaza komandi,...........dobro vlada rece,ko moze bolje,svaka cast....ja cu se truditi da na svakom sledecem plovilu popravim kvalitet i preciznost izrade,prihvatim svaku konstruktivnu kritiku,oko dizajna,proporcija,plovnosti,zavrsne obrade,ali ,ovakve komentare,smanram laickim i olako izrecenim.uostalom,postoje mnogo bolji  brendirani brodovi istih gabarita,pa neka dopisu jos jednu nulu na cenu moga,i neka ih kupe pozdrav zaki

--- Kraj citata ---

Apsolutno si u pravu,samo napred i radi a sve će doći na svoje,moj drugar to radi i stvarno je jako zahebano ali i unosno.Vremenom ćeš biti sve bolji i bolji proizvod koji napraviš,a i što se kaže 100 ljudi 100 ćudi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju