Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Lokacije clanova foruma

<< < (9/11) > >>

Bucho:
E sada sam ukapirao da u mom linku (akose to tako zove) nema na kraju ono www, moja ladja Bucho. Ako je to potrebno, ja ne baratam dobro sa ovom naukom, molim Zortera da pomogne. :drinks:

Zoran Marinković:
 :smile:

--- Citat: Bucho  04, 03, 2011, 08:28:37 pre podne ---Uspeo sam, nego kada kliknem na krstic ono kaze da sam u BIH-a. Zbog tacne informacije, granica je po sredini jezera. Ja sam na nasoj obali a mogu za nekoliko minuta da prplivam u inostranstvo. :dance1:

--- Kraj citata ---

Kako su naši :diablo:  krenuli, možda će ti tražiti da registruješ peraja i masku... :stop:

Dedi:
http://wikimapia.org/#lat=44.7244274&lon=20.7075226&z=19&l=0&m=b&show=/19126887/sr/www-mojaladja-com-Dedi
Vikendica mi je par stotina metara dalje na putu Ivanovo-Omoljica pre mosta

pilot957:
Zorter probao sam i sve ide kad treba da sacuvam ili ti sejvujem dobijam poruku da nemoze da sacuva oznacenu povrsinu na kojoj nema objekata a ja hteo da prikazem prostor gde mi se nalazi sojenica na Dunavu da forumasi mogu da svrate na ladno pivce

zorter:

--- Citat: Bucho  04, 03, 2011, 08:34:12 pre podne ---E sada sam ukapirao da u mom linku (akose to tako zove) nema na kraju ono www, moja ladja Bucho. Ako je to potrebno, ja ne baratam dobro sa ovom naukom, molim Zortera da pomogne. :drinks:

--- Kraj citata ---

Pogresan je izbrisan a pravi je ispravljen i postavljen !!! :good:

--- Citat: pilot957  04, 03, 2011, 11:19:57 pre podne ---Zorter probao sam i sve ide kad treba da sacuvam ili ti sejvujem dobijam poruku da nemoze da sacuva oznacenu povrsinu na kojoj nema objekata a ja hteo da prikazem prostor gde mi se nalazi sojenica na Dunavu da forumasi mogu da svrate na ladno pivce

--- Kraj citata ---

Pilot957,
poligon je korektno prikazan a ako si hteo da se vidi splav onda moras upload-ovati sliku i postaviti. :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju