Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Lokacije clanova foruma
Zoran Marinković:
:agree:
Verovatno nisam dobro objasnio moju ideju...
Mislio sam da na jednoj karti imamo izbeležene lokacije sa raspoloživim podacima članova,
pa da lepo svako sebi odštampa i uvek ima na svom plovilu. Blagovremeno bi se dopunjavala
novim članovima i uvek bi mogla da se skine najnovija verzija.
Za sada imamo samo gomilu pojedinačnih lokacija i to samo virtualno i vredi samo dok smo pored računara.
Namera mi je bila da to imamo onda kada najviše treba - na vodi.
Verovatno to sada neko ume i može da ucrta na nekoj hidrokarti Srbije... :party:
zorter:
Imenjace, Kapetan je to obecao da uradi ali verovatno ceka da se jos "nakupi" i dopuni karta. :good: :pogranichnik:
Malo je teze sve postaviti na jednu kartu (kolika bi to karta trebala da bude) a da bude citko i vidljivo.
Ako nemas lap-top sa net-om (preko USB modema), onda jedino neka sveska, i polako belezi gde se ko nalazi, pa kad si na vodi polako prelistavaj. :heat: Poredjaj po geografskim pojmovima i rekama. :lula:
To ti je jedino resenje. :telephone:
Kapetan:
zorane , sezonamanje vise pocinje oko maja ... do tada ko se prijavi prijavio se posle cu ja da objedinim u vektorsku kartu pa cemo naprvaiti i verziju za stampu :good:
do tada skupljamo :friends:
Bucho:
Da pokusam, mozda cu uspeti. http://wikimapia.org/#lat=43.9594607&lon=19.3915129&z=15&l=32&m=b&v=1
Bucho:
Uspeo sam, nego kada kliknem na krstic ono kaze da sam u BIH-a. Zbog tacne informacije, granica je po sredini jezera. Ja sam na nasoj obali a mogu za nekoliko minuta da prplivam u inostranstvo. :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju