E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Joystik komanda za kormilo

<< < (20/24) > >>

Kapetan:

--- Citat: djedaj  03, 12, 2010, 15:57:36 posle podne ---E jbga sad, na greškama se mora učit!!!!!!!

--- Kraj citata ---

djedaj:
Upravo tako Kapetane ili jesmo ili nismo!!!!!!!!!!!!!! :drinks:

IKA:
ceo dan potrošiš da bi ukapirao da su savetnici omanuli. Relej koji je Zorter prikazao ne odgovara šemi povezivanja koja je prikazana na snimku , iz prostog razloga što kontakti 87 i 87a nesmeju biti u čvrstom spoju  već i njih mora da razdvaja kontakt špulne.Na releju Čajavec su nožice 87 i 87 u stalnom spoju tako da je nemoguće povezivanje kao na prikazanoj šemi.
Ipak sam ukapirao i sad tražim druge releje--dakle sa nožicama 87 i 87a  a ne 87 i 87

zorter:
Iko, nisi me razumeo. Nisi bio pazljiv na casu. :nono:

Slikao sam rele koji sam nasao u radnji, da bi video kako izgleda a ne da ti pokazem koji treba. Rekao sam ti i da ima sa 4 nozice i sa 5 nozica. U prvoj verziji je trebalo sa 4 nozice a onda smo preokrenuli sistem pa je bio potreban sa 5 nozica, a tu sliku i klip sam i postavio.

No, vazno je da si sad razumeo sta treba i to ces i nabaviti.

broker975fx:
U čemu bi bio problem koristiti za daljinske komande motor od satelicke antene? Na koliko oni uopšte rade. Ja nešto čitam sada ovo pa razmišljam da bi ona štapna varijanta mogla možda direktno na rudo kormila

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju