E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Zanima me kako savladati (strah ili tremu) kod pristajanja
mossi:
Evo još jedno pristajanje u kome se skipper baš napatio.
:good:
Kapetan:
meni je ovako bilo prvih godinu dana...niko se naucen nije rodio...
samo vezba... al ni vezba nije pomogla pre neki dan kada je duvala kosava .. jedostavno parkirao sam se na drugo mesto do svog nisam mogao da dodjem ...
Kapetan:
inace u klipu ima brdo gresaka kapetana, ali ono sto je bitno useo je da se uparkira bez da zvekne nekoga... sledeci put ce biti malo krace...
Vlada 69:
--- Citat: Kapetan 11, 09, 2010, 22:37:07 posle podne ---meni je ovako bilo prvih godinu dana...niko se naucen nije rodio...
če umrli smo od smeha
samo vezba... al ni vezba nije pomogla pre neki dan kada je duvala kosava .. jedostavno parkirao sam se na drugo mesto do svog nisam mogao da dodjem ...
--- Kraj citata ---
Davnih dana,na nakom grčkom ostrvu naš skiper Steva se ozbilno naljutio kada je jedan "član posade" upotrebio tu reč PARKIRATI jedrilicu. :taunt:."Automobili se parkiraju,ne brodovi..." čoveče umrli smo od smeha koliko je to njega pogodilo :dance1:
Kapetan:
@vlada69 i u pravu je covek , moja greska ...
@dule mene je prekjuce kosava zanela tako da zamalo sa cheom nisam probusio nekog Baylinera... i to u sred marine na 4 metra od mog mesta.... naravno da sam odustao i parkirao na prvo prazno , ne vredi rizikovati
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju