E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Odisejev most

<< < (2/4) > >>

IKA:
Izvinjavam se što sam upao u drugu temu , ali nisam mogao da izdržim :dance: :yahoo:
Slikano je danas po blatnjavoj tisi , ali inače most nije ovako blatnjav , operem ga svremena na vreme :scare:

Kapetan:
ovo je jos jednostavnije napraviti !
odisej ako je materijal 40 evra koliko su ruke :)

IKA:

--- Citat: Dule  29, 10, 2010, 00:13:08 pre podne ---Vrlo funkcionalno. Ali samo za metalne čamce. Šta sa plastičnim?

--- Kraj citata ---

Dule već smo jednom konstatovali da bi ovakva konstrukcija naružila ne samo Azimut već svaki fabrički brodić , ali mislim da vredi razraditi sistem od recimo prohroma , dok bi svakako spoj mosta sa špirunom na pramcu plastičnog brodića verovatno tražio dodatno ojačanje. Utoku zime se spremam da razradim sistem kako bi spuštanje i dizanje bilo automatizovano elektromotorima.

IKA:

--- Citat: Kapetan  29, 10, 2010, 00:23:21 pre podne ---ovo je jos jednostavnije napraviti !
odisej ako je materijal 40 evra koliko su ruke :)

--- Kraj citata ---

ruke ne naplaćujem koristim mozak :smile: znaš da variš pa izvoli
Pazi ovako vinkl 40*40 6 m _1800 din  problem je mreža koja je 2*1m  a ti neiskoristiš ni pola, tako da bi recimo tri mosta mogao da napraviš sa jednom mrežom , onda bi cena materijala bila oko 25 e

Kapetan:

--- Citat: odisej  29, 10, 2010, 00:31:14 pre podne ---ruke ne naplaćujem koristim mozak :smile: znaš da variš pa izvoli

--- Kraj citata ---

vidi ja sam jedino vario zorterov camac i to tri sekunde dok me nisu izbacili :) al ne bi trebalo ovo da je komlikovano, jesu to U profili ? i jel unutra obicna osovina nista fenci ? imam majstora ovde kod mene pa taman

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju