E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Odisejev most
Профа:
--- Citat: odisej 29, 10, 2010, 00:31:14 pre podne ---ruke ne naplaćujem koristim mozak
--- Kraj citata ---
Овај дио је увијек најскупљи у свему.
IKA:
--- Citat: Kapetan 29, 10, 2010, 00:33:48 pre podne ---
--- Citat: odisej 29, 10, 2010, 00:31:14 pre podne ---ruke ne naplaćujem koristim mozak :smile: znaš da variš pa izvoli
--- Kraj citata ---
vidi ja sam jedino vario zorterov camac i to tri sekunde dok me nisu izbacili :) al ne bi trebalo ovo da je komlikovano, jesu to U profili ? i jel unutra obicna osovina nista fenci ? imam majstora ovde kod mene pa taman
--- Kraj citata ---
Ja sam osovinu odklipa amortizera ubacio u bešavnu cev odgovarajućeg prečnika i tako dobio jačinu šarke.
ram je vinkl 40*40.
Dogovori se sa Zoranom uzelcem sa marine 4 jul da kupite zajedno mrežu jer sam obećao i njemu da napravim pa ću odraditi i za tebe
Kapetan:
koji bese zoran uzelac? jel to nervozni zoki sa brodom dIvca ? :)
IKA:
--- Citat: Kapetan 29, 10, 2010, 00:43:57 pre podne ---koji bese zoran uzelac? jel to nervozni zoki sa brodom dIvca ? :)
--- Kraj citata ---
baš taj, njemu sam obećao pa ako se dogovorite za mrežu i l profil uradiću vam mufte, iliti za djab djaba
rade:
Takav mostic imao drugar na njegovom brodicu.Mane su tezima jer ga je on dizao rucnim vitlom,zatim zauzima mesto na pramcu pa kad je spusten skripi za medalju pa nem nista od spavanja,penju se raznorazne zivuljke preko njega na brod.Skinuo ga je prvensteno zbog tezine.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju