E, ovako treba... > Tomos
Tomos 10 na gas
ALBATROS:
Bas danas sam razgovarao sa covekom koji se zove Ervin i ta sprava je njegova.On trguje sa svim i svacim (nautika).Prica mi da je tomos kao nov i da je raspolozen za razne kombinacije.Telefon iz oglasa je od njegovog prijatelja pa eto koga interesuje moze da se informise.Inace iz Sombora su!
Vuk:
Sve je to u redu samo ne znam kako se ulje mesa sa plinom. Dok se ulje u bezninu rastvara fantasticno i tako dospeva rasprseno u sve delove motora bez obzira koliko je to u procentima i bez obzira sto su u jako kratkom kontaku pre ubacivanja u motor, dvotaktna ulja se gotovo trenutno mesaju sa benzinom, bojim se da mala kolicina ulja samo ne proleti po najkracoj putanji od usisa do cilindra i ostavi nepodmazane neke delove motora ili cak da se ne natalozi na dnu motora usled slabog mesanja sa plinom ili kod motora sa vise cilindara da gornji ima manje mazanje od donjeg. Ulje je uvek tecno, a plin je u obliku gas. Kod pravog autolube motora kolicina ulja zavisi od obrtaja, kako je ovo reseno kod ovog sistema.
dalibor:
odlicna stvar za svakog ko ima dvotaktnu masinu!
pitanje je ko ugradjuje i gde?
zorter:
Ovo je veoma jednostavno ugraditi ako se ima sve sto je potrebno. Ubedjen sam da je veoma isplativa investicija jer u autu imam TNG uredjaj i znam razliku u ceni voznje. Do skoro je voznja bila jeftinija 3-4 puta, ali po najnovijem poskupljenju je spalo na 1:2, a to je i dalje isplativija voznja nego na benzin.
oblak:
--- Citat: Vuk 26, 10, 2010, 19:58:08 posle podne ---Sve je to u redu samo ne znam kako se ulje mesa sa plinom. Dok se ulje u bezninu rastvara fantasticno i tako dospeva rasprseno u sve delove motora bez obzira koliko je to u procentima i bez obzira sto su u jako kratkom kontaku pre ubacivanja u motor, dvotaktna ulja se gotovo trenutno mesaju sa benzinom, bojim se da mala kolicina ulja samo ne proleti po najkracoj putanji od usisa do cilindra i ostavi nepodmazane neke delove motora ili cak da se ne natalozi na dnu motora usled slabog mesanja sa plinom ili kod motora sa vise cilindara da gornji ima manje mazanje od donjeg. Ulje je uvek tecno, a plin je u obliku gas. Kod pravog autolube motora kolicina ulja zavisi od obrtaja, kako je ovo reseno kod ovog sistema.
--- Kraj citata ---
Količina ulja zavisi od obrtaja, DA ali, veći obrtaji, jači i vaku, jači vakum više ulja.
Ne mora da se meša sa plinom, ulje ce uci u cilindar raspršeno u aerosol jer prolazi kroz venturijevu cev koja se montira u vidu uvodnika na usisnu granu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju