E, ovako treba... > Vanbrodski motori

savet za elisu!

<< < (12/12)

njegos68:

--- Citat: arnyman  04, 08, 2014, 13:18:35 posle podne ---Drug na Suzukiju 4ks ima elisu sa tri pera 7 1/2 x 6 1/2, malo je spor za pasaru a i žedan u poređenju sa T4. Koji je to tip elise i jel bi trebao da traži nešto drukčije?

--- Kraj citata ---
Zato što je za pasaru malo 4 ks,6 ks je optimalno ,a sve preko 6 ks je nepotrebno,jer vrlo malo dobijas na brzini(skoro neprimjetno) a potrošnja vrtoglavo raste.....  dodo  dodo

arnyman:

--- Citat: njegos68  04, 08, 2014, 14:06:24 posle podne ---
--- Citat: arnyman  04, 08, 2014, 13:18:35 posle podne ---Drug na Suzukiju 4ks ima elisu sa tri pera 7 1/2 x 6 1/2, malo je spor za pasaru a i žedan u poređenju sa T4. Koji je to tip elise i jel bi trebao da traži nešto drukčije?

--- Kraj citata ---
Zato što je za pasaru malo 4 ks,6 ks je optimalno ,a sve preko 6 ks je nepotrebno,jer vrlo malo dobijas na brzini(skoro neprimjetno) a potrošnja vrtoglavo raste.....  dodo  dodo

--- Kraj citata ---
Ma znam to, deplasmansko korito tako male dužine ima malu maximalnu brzinu, poslje toga samo ore a ništa brže ne ide, a za glisiranje mu treba xxxxx konjića, nego on vječito nešto kombinuje, pa se misli da nije ovo na suzukiju teretna elisa, pošto je to s velikog broda pomoćni motorić

Darkobp:
Pasari za glisiranje nece pomoci ni tih xxxx konjica vec samo carobni stapic 6589
To korito je deplasmansko i nikad nece moci glisirati,ali nikad

JA sam na elanu 495 i Mercury 5 imao elisu 7x8 i isao je dobro i to je bila max velika elisa za taj motor a da je iole mogao da izgura solidan broj obrtaja

Tvoja elisa je def.teretna ali taj mali motoric i nece ni moci verovatno vecu da pogura zbog male snage  hi

arnyman:
E samo me je to interesovalo, znači to je malo spora elisa, vidim ja da ona gonja isto pun-prazan čamac, sam ili s deset ljudi, al svakako spor u piiiiiiiiiiiii

Ok, vjerovatno će taj motorić ići papa, al ako ga zadrži kaže da će tražit neku malo bržu, mada na tu snagu ne znam da će poznat razliku

Hvala u svakom slučaju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju