E, ovako treba... > Vanbrodski motori
savet za elisu!
LSI:
Zorane, poučen ličnim iskustvom, savetovao bih da elisu ne poručujete preko interneta.
Ja sam za jednoručnu komandu koja je koštala 163 evra platio DHLu još 66 evra za carinske troškove (niko me ništa nije pitao - samo je stigla pošiljka sa ukupnim računom za troškove).
Zato je bolje da probate da nadjete nekog našeg čoveka koji može to tamo negde da kupi po normalnoj ceni i da donese. Verujem da će manje da košta.
Zoran Marinković:
114
Verovatno nisam dobro eek ili je to isključivo internet prodaja, ne vidim sedište firme ili regionalne dilere...
petar_kozic:
Zorane,
ja cesto kupujem preko interenta pa sam hteo da proverim koliko bi vas to kostalo jer bih mogao ja da vam porucim, medjutim na sajtu nema mogucnosti slanja za Srbiju. Samo USA.
Postoji mogucnost da im posaljemo mail pa da vidimo sta ce reci.
Ako mogu da pomognem vi recite.
Zoran Marinković:
114
--- Citat: petar_kozic 02, 08, 2012, 10:45:11 pre podne ---Zorane,
ja cesto kupujem preko interenta pa sam hteo da proverim koliko bi vas to kostalo jer bih mogao ja da vam porucim, medjutim na sajtu nema mogucnosti slanja za Srbiju. Samo USA.
Postoji mogucnost da im posaljemo mail pa da vidimo sta ce reci.
Ako mogu da pomognem vi recite.
--- Kraj citata ---
Veliko hvala na dobroj volji, ali mislim da je previše muka za malu stvar i verovatno malu uštedu ako bi je uopšte bilo.
Pokušaću ovde kod nas ili bližem okruženju da nabavim elisu, a puno bi mi pomogla informacija koje su cene u Crnoj Gori, Hrvatskoj
ili Sloveniji, a verovatno se može nabaviti i dobra polovna.
arnyman:
Drug na Suzukiju 4ks ima elisu sa tri pera 7 1/2 x 6 1/2, malo je spor za pasaru a i žedan u poređenju sa T4. Koji je to tip elise i jel bi trebao da traži nešto drukčije?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju