Nautika opšta... > Iskustva sa vode
HRABRI ,jedno od boljih korita ?
IKA:
A Helga samo posmatra, pa ti Hogare, radi čamac :wild:
Kakav god da je čamac , ako vlasnik uživa u plovidbi , šta treba više. Samo ti sredi tu ladju pa da se sretnemo na vodi
( ja nepijem da bi :drinks: al što znam da pojedem :dance:
HOGAR:
Kemppi,Djena je nekoliko godina kasnije promovisao novog Hrabrog u tri duzine slicnog pramca, drugacijim secenjem i varenjem,a na krmi blago V,od 4mm.Dobilo se jos bolje i podvoznije korito.Pisem sto sam cuo.Bivsi vlasnik,mornar Steva,koji sad plovi po Evropi,je ugradio kobilicu po P.Su pre dve godine i ofarbao korito.Ja racunam sa 25 jamahomHT da ce dohvatiti,opterecen,uzvodno na Dunavu oko 13.14,15km/h,izmericemo,ja zadovoljan. Odiseju,da moze da te cuje moja Helga,ja bih nocas u kucicu kod Snerta i
SARALIDA II:
pažljivo sam pročitao vaša mišljenja,pohvale,zamerke i sugestije u vezi korita HRABRI.Korito HRABRI je osmislio pokojni Djena iz Mačvanske Mitrovice,posle njegove smrti posao su nastavili njegovi sinovi Branko i Stanko,za izradu pramčanog dela oni poseduju šablone po kojima se isecaju ploče i zato onaj prednji deo izgleda "izlomljen"koji je inače takav on prvog dana do danas.Od preciznosti majstora koji seče i vari sastave zavisi i krajnji izgled,ova dva je radio Stanko i ja se slazem da je ovde loša-očajna završnica.Moj kolega,koji poseduje isto korito je ove nedostatke perfektno popravio i ušminkao brod za neverovati.Kvalitet izrade kao i kod svakog majstora,morate redovno da kontrolišete jer svi hoće da nešto zabušavaju. Korito je inače po meni fenomenalno za tu klasu,vrlo je podvozno,mozete da pristanete gde želite,gaz je 20cm+kobilica. Inače vrlo je prostran i stabilan,širina na najširem delu je 3.2 a na kraju 3.0 dužina 10.5 to su mere za korito. Korito u drugoj meri je 2.8 X 9.0 veliki pozdrav svima :drinks:
HOGAR:
Slazem se skroz,i tvoj brod je u vrhu,ako se ne varam.
Kapetan:
--- Citat: Labud 1258 22, 10, 2010, 21:00:14 posle podne ---A ako ti je do trkanja, samo kaži nešto protivu ruskih vanbrodskih motora i eto ti društva od Đerdapa do Bezdana.
Pozdrav :smile:
--- Kraj citata ---
joj , nemojte opet o ruskim motorima :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju