E, ovako treba... > China

parsun

<< < (5/7) > >>

busa2:
trenutno nemam vremena ali cim budem mogao postavljam slike i dopunu informacija o parsunu 9,8 i 25 jer za to plus moram da se nadjem i sa majstorom koji je ovlasceni serviser za parsun .

MadScientist:
Moj prijatelj ima Parsun 2.6 vec par godina i koliko znam do sada nije imao nikakvih problema sa njim. Isprobao sam ga na svom gumenjaku i jednostavno leti.

Ja se trenutno jos predomisljam oko kupovine Parsun F5 modela koji je kod nas u prodavnici 800e. Nije skup, ali nema se ni toliko  :sorry:

tico:
Ma kakav Parsun kupi onu 5-icu iz prodavnice, naravno Hondu  :dance1: i miran si, živeli  :drinks:

MadScientist:
Ha! Naravno :smile: Jedva cu skupiti 800e za "kineza" jos da pridodam na tu sumu 500e.... mozda jednog dana, pa vas sve vodim na pivce :drinks:

LSI:
Pregledajući sve poruke u ovoj temi nisam našao odgovor koji bih mogao da iskoristim.

Naime, moj prijatelj ima Parsun 5KS, star dve godine i žali se na problem sa karburacijom. Dešava mu se da se motor ugasi kao da u gorivu ima vode ali on ne zna kako da otvori karburator, a da nešto ne ošteti.

Zapazio je i da ručicu gasa može da okrene do 2/3 i motor reaguje ali posle toga ma koliko da okreće ručicu, motor ne prima gas.

Sve u svemu - moj prijatelj traži servis gde bi mogao da odnese motor na podešavanje.

Molim da mi javite gde i kod koga da odnese motor?

p.s.
Čovek je iz Beograda ali motor i čamac su u Beški (Beškoj?)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju