Nautika opšta... > Iskustva sa vode

camcem na velikoj i juznoj moravi

<< < (2/5) > >>

Pera GARMIN:
Vozili smo jedan Dunas sa kabinom opremljen sonaraom i GPS-om kod Trstenika nekad davno:
http://www.garmin.rs/vesti.php?id=4

ПЕЦОВ:
kanuom mozes da ides i do ibra.ove godine smo planirali da od kraljeva idemo kanuima do tekije.zbog obaveza i vodostaja akcija je nazalost odlozena.isto tako prosle godine na dunavu sretoh regatu iz trstenika koji su isli motornim camcem,gumenjakom i secam se da su se zalili da je neka budala negde ispred kakvog hotela ili sta vec napravio mini branu od kamena.e sad ne secam se tacno gde,ali znam da su oni gumenjakom prosli.kanuom naravno jos lakse

zica:
ima li neko da zna dali moze dase camcem doplovi do jagodine ovo se prvi put javljam pozdrav Zica :pioneer:

todicvidak:
Moj prijatelj Zarko Brkic veterinar iz Krusevca je 78,79 dva pura sa brodicem isao od Krusevca do Beograda pa posle cak do Sombora.Ima i film sa tog putesestvija a evo i broja telefona tog zaljubljenika u Moravi,slobodno ga kontaktirajte. Zarko Brkic 037/22 852

LSI:
Uz dužno poštovanje prema gospdinu Brkiću, ipak je on putovao pre trideset godina!

U ovoj zemlji je toliko toga propalo i za kraće vreme...

Nisam čuo da je bilo bilo kakvog održavanja korita Morave, tako da je bilo koja priča bez pokrića.
Mislim da jedino što može da se uradi, a to je da se dogodine pokupi nekoliko manjih, lakših ladja, s malim gazom, pa polako uz Moravu, pa dokle stignu.

Ja sam, inače, godinama obećavao ženi i njenima da ćemo jednom doći ladjom do Bagrdana (13 km nizvodno od Jagodine -  Bagrdanski tesnac).

U medjuvremenu, tast umro ali tašta još živa (žene su inače žilavije, a tašte pogotovu!), pa ako se dogovorimo za ovakvu avanturu, a obzirom na ono što nas može očekivati usput, verujem da će to zaista biti prava avantura, eto meni mogućnost da ispunim obećanje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju