E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Potreban savet
Zoran:
Nemo
Da nije to malo grubo receno.Oduvek su ljudi prepravljali
ono sto imaju u ono sto zele.Sta su dobili?Pa svoje zadovo-
ljstvo na vodi.
I ja sam jedrilicar.
Nemo:
Izvinjavam se na grubosti u predhodnom postu.
Jeste upravu si znam da sam bio grub. Bio sam grub iz namere sto ne zelim lose.
Meni se cini da je bolje da je proda nekom ko bi stvarno zeleo da dodje do jedrilice.
A vidim da covek ima ne znanja oko nekih stvari. Jer ta prepravka mogu da ga kostaju vremena i novca. Prepravke nekad jesu lake nekad su vremenski zahtevne.
Doci ce u sitaciju da recimo mora da proda ili zeli vece nesto, ko ce to da kupi posle, niko nece hteti da se zaludjuje da vraca u prvobitno stanje. A o tome se nije razmisljalo.
Zeleo sam mojim grubim recima da ga odvratim od toga. Bar je meni iz mog ugla bolje da kupi nesto sto se uklapa u njegovu pricu.
Sto se vremena tice svi ga imamo ali kinta ode u svakom slucaju. Lako je ovde na forumu da se prica kako bi i sta bi a niko ne razmislja o obimu posla. Forum i sluzi da pomogne.
Sopsteveno vreme rada, mozda neki majstor da poradi nesto, onda zahtevnost od vremenskih uslova, plus novac.
Posmatram sebe kako bi bar ja radio i rekao drugom da radi, a sad kako je kome volja.
oblak:
Taj brod se kao jedrilica prodavao 2 godine i niko ga nije kupio. Ja sam ga tek pazario s nemerom da ga preradim u motornjak. Da nisam iskusan sa jedrilicama, nisam, al sam na vodi u kojekakvim čamcima godinama i nagledao sam se kojekakvih "kontejnera" koji plove.
Malo je brodova na Savi i Dunavu koji su takvi, od boga stvoreni, sem ovih novih gliseraša u šta se karakterom ne uklapam, uglavnom su to sve budzevine koje su što sami vlasnici što samoproklamovani majstori napravili.
Znači, brod ne prodajem, zahvaljujem na dobronamernim savetima ali prihvatam samo ideje koje ce moj brod na kraju dovesti do stabilnog motornjaka. :)
budens72:
Istu ideju sam imao i ja... ali se izjalovila finansijski... pa ću da sačekam malo. Moje mišljenje je da se od jedrilice može napraviti jako lep deplasmanac na motorni pogon....Posebno je dobro kod jedrilica što nije potrebna velika snaga motora da bi lepo plovio.
Kapetan:
oblak .. ako mogu da pomognem ... ajde dodji ovih dana da te malo provozam na jedra pa ako ti se ne svidi onda seci ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju