E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Potreban savet

<< < (4/8) > >>

oblak:
LSI, hvala puno na savetu.
Odisej, koliko se moje korito razlikuje od recimo obične pasare?

Kapetan:

--- Citat: oblak  08, 10, 2010, 22:09:41 posle podne ---LSI, hvala puno na savetu.

--- Kraj citata ---

drasticno .... ne mogu da se porede...

vidi oko prevrtanja ... ja imam jedrilicu od 7 metara , pre par dana smo zoran i ja izleteli na kosavu udari vetra prilicno jaki ... uspeli smo da okrenemo jedrilicu tek iz treceg puta i to tek kada smo zasli iza slepa ... GARANTUJEM ti da bi se u prva dva okreta od kojih smo odustali tvoja jedrilica bez kobilice prevrnula...

oblak:

--- Citat: Kapetan  08, 10, 2010, 22:28:21 posle podne ---
--- Citat: oblak  08, 10, 2010, 22:09:41 posle podne ---LSI, hvala puno na savetu.

--- Kraj citata ---

drasticno .... ne mogu da se porede...

vidi oko prevrtanja ... ja imam jedrilicu od 7 metara , pre par dana smo zoran i ja izleteli na kosavu udari vetra prilicno jaki ... uspeli smo da okrenemo jedrilicu tek iz treceg puta i to tek kada smo zasli iza slepa ... GARANTUJEM ti da bi se u prva dva okreta od kojih smo odustali tvoja jedrilica bez kobilice prevrnula...

--- Kraj citata ---

pričash o vožnji sa podignutim ili spuštenim jedrima?

a da li bi ova varijanta shto je gore neko napisao, da skinem ovu kobilicu i da napravim novu od plastike al celom duzinom chamca i recimo dubinom oko 30 cm pomoglo ?

Kapetan:
spustena jedra, posle sam video da je tog dana bilo 30 m/sec

LSI:
Oblače, valja razmisliti o onome što je Odisej napisao.

Ako odabicte balst od 800 kg, čak i ako ubacite neki stabilan motor, razlika u težini biće velika i sigurno će se spustiti vodena linija a podignuti težište.

Šta god uradili - neka je sa srećom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju