Pa sta da vem kazem ljudi,samo dobra volja,dobro drustvo,ljudi od poverenja moraju biti i naravno sa znanjem.Da nemorate da im govorite sta da rade,nego da znaju sami.Uglavnom da bude mala ekipa ali odabrana.Potrebno je malo raspitati se o vremenu u narednih par dana.Obavezno isplanirati gde ce se stajati i nociti.Nauticku kartu obavezno,bez nje ne vredi putovati jer bi bilo mucenje.Mi smo imali 2 ekipe.Ja i moj drugar u mojos siklji,a jos cetvorica su bili u malom kabinasu.Otprilike smo prelazili 40-ak km dnevno.Od Zemuna do He Djerdap 1 ima 232 km.To smo presli za 9 dana.Treba obratiti paznju na sve i treba biti spreman na sve.Znaci da nebude iznenedjenja.Obavezno obratiti paznju na talase kod Rama,stvarno su veliki kad duva kosava.Kod Golubca se preveliki,do tada nikada nisam doziveo vece.Kod Donjeg Milanovca takodje.Obavezno prespavati u Poreckoj rece,odma ispod Donjeg Milanovca.Kad se udje u klisuru kod Golubce neki 15-ak km nizvodno je Kamp Toma,to nikako nepropustiti,mada mi nismo ni videli kad smo isli nizvodno jer je jako vetar duvao,pa nismo obratili paznju.U principu ko voli i ima iskustva netreba niko da ga sputava u tome.Velika prednost je sto nema komaraca.Obavezno rezervni motor,i kad prolazite Ram i Golubac,Donji Milanovac po vetru i velikim talasima molite boga da vam nestane motor.Nema gde da se stane sem u vecim mestima gde imaju marine ili neke plazice.toliko za sada pa pitajte sta vas zanima.