E, ovako treba... > Palubna oprema

stakla na camcu

<< < (2/5) > >>

zoki novus:
evo jedne slicice za ilustraciju
inace na prvoj slici je moj drug zrna kec (smrt za ribu na otvorenim i zatvorenim vodama)

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  15, 03, 2009, 23:53:58 posle podne ---evo jedne slicice za ilustraciju
inace na prvoj slici je moj drug zrna kec (smrt za ribu na otvorenim i zatvorenim vodama)

--- Kraj citata ---

cek cek jel on imao brod koji se zove Zrna?

zorter:

--- Citat: zoki novus  15, 03, 2009, 23:53:58 posle podne ---evo jedne slicice za ilustraciju

--- Kraj citata ---

Zoki jel' ovo nadogradjeni vojni remorker? Imas li mozda slike unutrasnjosti i znas li koji je motor u njemu? Da li je ostao originalni FAP-ov ili je menjan? Deluje mi lepo uradjen.

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  16, 03, 2009, 01:57:02 pre podne ---

--- Kraj citata ---

cek cek jel on imao brod koji se zove Zrna?

[/quote
nije taj na kog mislis.imao je aluminijumski brodic u rukavcu ali su ga oterali kad su komercijalizovali rukavac. sad je na suvom ispod pancevca kod ribarskih koliba
--- Kraj citata ---

zoki novus:

--- Citat: zorter  16, 03, 2009, 10:03:00 pre podne ---

--- Kraj citata ---

Zoki jel' ovo nadogradjeni vojni remorker? Imas li mozda slike unutrasnjosti i znas li koji je motor u njemu? Da li je ostao originalni FAP-ov ili je menjan? Deluje mi lepo uradjen.
[
/quote]

nije remorker. Radjen je u nekom brodogradilistu ali neznam tacno kom.
unutrasnjost mu je perfektno resena za peticu.
imace mislim da ima fergusona tri cilindra.
brod je kod kafane laguna u starom slankamenu i mislim da je na prodaju jos uvek.
sliku sam stavio da kapetan vidi kako je resen ulaz kroz prednji prozor
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju