E, ovako treba... > Palubna oprema

stakla na camcu

<< < (5/5)

LSI:

--- Citat: mossi  18, 05, 2010, 22:53:50 posle podne ---Sad pročitah KALJENA STAKLA.
Meni treba za peć kaljeno staklo 15*24cm
Gde to nabaviti?
U staklarama po Somboru, ne.  :nono:

:drinks:

--- Kraj citata ---

Mossi,
Na putu izmedju Zemuna i Batajnice s leve strane (stari put BG-Novi Sad) nalazi se fabrika "Zvezda" - proizvode kaljena stakla po meri.
Dovoljno je dati dimenzije (š x dužina x debljina), a možete da dobijete staklo sa ili bez ugraviranog pečata (oznaka vrste stakla).

Njihov telefon je: 011 307 30 05.
Tražite Radu - sa njom dogovarate porudžbinu, plaćanje i preuzimanje.

Meni su pravili staklo za vrata na rerni električnog šporeta kome je istekla garancija, a više ne postoji servis i nema rezervnih delova.
Staklo dimenzija (oko): 400mm x 510 mm x 4 mm platio sam nešto manje od 500 din prošlog leta.

mossi:
 :good:

Hvala.

:drinks:

MiletaStamat:
Da ne bi otvarao novu temu, nadjoh ovu, pa da postavim jedno pitanje, nadam se da će videti neko ko je imao iskustva sa tim, pa me posavetovati.
Na Krančio sam radio nove prozore na nadkabini, majstor je štedeo na silikonu, stavio onako odoka cm, negde dva, ali nije zalio celu površinu na kojoj kllirit naleže na plastiku. Nameravam to da skinem, očistim taj silikon, nanesem novi, ponovo zašrafim.
Sad negde sam pročitao da postoje neke samoljepive gumirane trake, koje se mogu staviti umesto silikona, pa sve to zašrafiti, čistije je od silikona, višak se samo iseče.
Da li neko zna za takve trake, da li je radio sa njima, i kako bi se to pokazalo na prozorima. Sve mi se čini da je  na kabini i stavljenja neka takva slična traka- Baš danas i Zveki gledao, kaže da je moguće da je traka.
Gledam po internetu ima raznih ali ni za jednu nisam siguran da bi bila dobra za zaptivanje prozora- Kao na primer ova:
http://www.koracr.co.rs/obostrano-lepljiva-traka/obostrano-lepljive-trake-silikonska-transparentna-1160.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju