E, ovako treba... > Palubna oprema
stakla na camcu
zorter:
--- Citat: deda 28, 02, 2010, 17:09:40 posle podne ---Trebece tebi da se postavljaju stakla ali nece imati ko pa ces kaciti museme ko Kapetan! :dance: :preved: :on_the_quiet:
--- Kraj citata ---
Znači tebi već trebaju nova stakla. :taunt: :yahoo: :yahoo:
broker975fx:
Kako i sa čime izvršiti reparaciju prozora odnosno drvenih ramova. Koji silikon koristiti, predpostavljam da je sika ok ali koja? Moja neka ideja je da skinem tone starog ubuđalog jeftinog silikona, da dobro ošmirglam i izgitujem ram gde treba, prefarbam i pre lakiram i onda ulijem između rama i stakla neku od sika. Čujem da bi trebalo koristiti i neki prajmer. U pitanju je obično staklo i drvo a evo i slike.
Zoki javi se :drinks:
mossi:
Sad pročitah KALJENA STAKLA.
Meni treba za peć kaljeno staklo 15*24cm
Gde to nabaviti?
U staklarama po Somboru, ne. :nono:
:drinks:
zoki novus:
--- Citat: mossi 18, 05, 2010, 22:53:50 posle podne ---Sad pročitah KALJENA STAKLA.
Meni treba za peć kaljeno staklo 15*24cm
Gde to nabaviti?
U staklarama po Somboru, ne. :nono:
:drinks:
--- Kraj citata ---
mosi kod nas trenutno niko nepravi vatrostalna stakla jer je skupo.
moraces da stavis obicno kaljeno staklo
--- Citat: broker975fx 18, 05, 2010, 22:24:07 posle podne ---Kako i sa čime izvršiti reparaciju prozora odnosno drvenih ramova. Koji silikon koristiti, predpostavljam da je sika ok ali koja? Moja neka ideja je da skinem tone starog ubuđalog jeftinog silikona, da dobro ošmirglam i izgitujem ram gde treba, prefarbam i pre lakiram i onda ulijem između rama i stakla neku od sika. Čujem da bi trebalo koristiti i neki prajmer. U pitanju je obično staklo i drvo a evo i slike.
Zoki javi se :drinks:
--- Kraj citata ---
broker uzmi isti lepak koji budes koristio za lepljenje ili fugovanje drvenih plocica i nebrini
broker975fx:
Hvala legendo :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju