ugradio sam na dnu camca dodatno narezani EK ventil zasrafljen po principu dve matice sa obe strane , vrlo jednostavan sistem sa sigurnosnim ventilom sluzice za pumpu za ispiranje toaleta. Ispust sam kupio

50 Plastimo i postavio ga malo iznad linije vode i ugradio fleksibilno crevo ,ostaje samo da nabacim toalet odozgo i sve povezem.
Ovaj sistem koji sad ugradjujem nazvao sam COMBOBOKS zato sto objedinjuje fise funkcija u isto vreme i mislim da je zaista kompromisno resenje da camac poseduje dovoljno opreme na jako malu duzinu .Svasta sam strpao tih mojih pet meteri!
Princip je da u jednu kutiju koja ce prvenstveno biti fotelja za upravljanje camcem smestim toalet.Podizanjem sedista otkriva se ugradjen vc sa pumpom. Kroz bocna vrata moze se dopreti u prostor ispod i tu ce biti smestena plinska boca i kutija sa sredstvima za higijenu .
E sad IMA JOS... sa zadnje strane uprvljacke fotelje postoji drugi boks koji je totalno fizicki odvojen od prednjeg . TU smestam sudoperu i plinski sporet a danas sam nabavio i portabl firzider na 12v tako da cu i to strpati tu i naravno u bok camca smestam kanister od 20 l za vodusa uronjenom pumpom tako da sam uspeosve da ukomponujem u 0.6 metara kvadratnih camca!
postavljam i par slika comboboks nije jos zavrsen ali mislim da cete shvatiti princip.
Znam da nije 100% komforno ali ce biti veoma funkcionalno!
Mislim da ce se mnogima sa camcom ovi h gabarita svideti resenje !
Sta vi mislite o tome ? :dance: