E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

<< < (2/40) > >>

mesechar:
mali krov je savrseno legao na novo mesto  a onda sam utrcao u "ORACAL" na Smederevskom putu i kupio 'forex ploce leksan za krov klirit za prozore i krenulo je zatvaranje!Jos nisam odlucio kakva ce krajnja forma biti . Reciklirao sam i stari vetrobran ,lajsne su od aluminijuma pa je sve naslo primenu na novoj"kapi"
Kupovnim "l"lajsnama sam oivicio krov i bocne stranice  tako da solidno izgleda.. prosudite sami .

mesechar:
U medjuvremenu sam uradio  i pojacanje za potpalublje uvijalo se kad hodam ,plasio sam se da ne ispuca..Gotova su i "klizna" vrata za kabinu ali necu ih montirati dok ne oblozim kabinu ..ako bude interesovanja i sugestija kacim svaku promenu na projektu "Gavrilo".
Da napomenem camac se ne zove Gavrilo ... to je samo simbolika projekta  :preved:

zorter:

--- Citat: mesechar  22, 09, 2010, 00:34:44 pre podne --- ..ako bude interesovanja i sugestija kacim svaku promenu na projektu "Gavrilo".

--- Kraj citata ---

Naravno. Samo kaci slike.  :good:

Kapetan:
svidja mi se prohrom na pramcu, em je koristan em ne da genijalcima da hodaju po centralnom delu i glume leonarda di kaprija...

mesechar:

--- Citat: Kapetan  22, 09, 2010, 10:50:37 pre podne ---svidja mi se prohrom na pramcu, em je koristan em ne da genijalcima da hodaju po centralnom delu i glume leonarda di kaprija...
--- Kraj citata ---
.....E ja ga danas odfikario radim prohrom ogradu  a po camcu se do mile volje hodati ojacao sam potpalublje! :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju