E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

<< < (5/40) > >>

mesechar:
inace postoje f lajsne za lamperiju tako da stvarno ispada jako pedantno, cena po kvadratu ispod sedamsto dindzi nema farbanja truljenja itd.. lajsne svi tipovi 60 kinti metar.
   Prohrom je skup za ochi...metar polirane fi 25  u alkon steel-u 585.00 dinara tako da greske pri savijanju nisu opcija!!! :stop:
Plocice za spojeve sa palubom ,sponzorisao moj drugar koji pravi gelendere .... prohrom srafovi i naravno prohrom zica za zavarivanje o.8 mm za co2 aparat tig nemam.
Evo slicki kako sam to izveo, nedostaje jos malo poliranja varova pastom,,grubom polirkom obradjeno! nisam imao snage danas baldisao sam ali generalno uz burazerovu pomoc uradjeno i montirano za dan...tj 6 sati...fali samo daska u kljunu to cu kad stigne na red..
dajte neki komentar ..nesto...

mesechar:
shto je zilav prohrom odrao sam se da ga savijem valjano

Kapetan:
dobro je ispalo gde si savijao ?

Zoran:

Nemoj dasku na kljun,istrulice.Stavi al rebrasti,mada mislim da postoji i
takav prohrom ali je teze naci parce.

mesechar:
imam masinu za savijanje cevi ... ne pratite  :dance1: zato je vecina stvari resena metalnom podkonstrukcijom.
Sto se kljuna tice uzecu jednu tikovu dasku u "uradi sam" one sto su predvidjene za oblaganje staza u eksterijeru mislim da se zove Bankiraj ili tako nesto
Uglavnom od toga je vec uradjena ispuna zadnje terase pa neki de i kljun

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju