E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan
Zoran:
Jest da je fica,ali ipak je na 12v.
mesechar:
friziderce ima svoju bravicu tako da se nece otvarati i nije pijezo nego ima malu amonijacku ampulu sa grejacem(takozvani apsorpcioni sistem hladjenja) primenjen je i na plinskim friziderima samo sto plamichak zamenjuje elektricni grejac.Necu vas upustai u detalje ... pise da je snage od 35 do 45 wati.spusta temperaturu za najmanje dvadeset stepeni u odnosu na okolinu a ja imam nameru da ga koristim nekoliko sati u toku popodneva(DOK NE OGLADNIM).
Kupio sam malu vodenu pumpu na 12 volti ima protok od svega cetri litra u minuti i vrlo malu potrosnju kostala u Bergeru 9.99e i na kraju tehnicka voda ide rucnom pumpom iz reke.
Inspiraciju za ovaj boksic sam pokupio kad sam letovao u Grckoj i u sobi imao kuhinju uklopljenu u jedan ormaric sa rolo vratima ,sve frizider sporet aspirator serpe lonci radni deo i samo spustis roletnu ....
Plincek mora tako malo ce crevce smetati ali to je najmanji moguci koji sam nasao i to za ticavih desetak jevrejcica.
Kacim slike cim ga nabacim na camac.
mesechar:
I samo da dodam fica NIKAD nije imao elektricnu pumpu za brisache vec pored volana malo gumeno dugme koje je pritiskom vuklo vodu iz posudice ,elektricna pumpica je pocela kasnije i nije potapajuca vec je stojala spolja nalepljena na onaj kondom ili kesu za vodu prvo na kecevima a kasnije i na jugicima.
Zoran:
Mesechar
Ja ne vozim kola ali sam dobio od ortaka
potapajucu pumpu na 12v,i receno mi je da je od fice.
Ako je to greska izvinjavam se svima.U svakom sluca-
ju ne bi trebalo da bude problem nabaviti takvu pum-
pu na auto otpadu za male pare.
zoki novus:
--- Citat: Kapetan 18, 11, 2010, 11:31:42 pre podne ---
--- Citat: fisherman 18, 11, 2010, 11:05:23 pre podne ---Meni je Boban iz Pirota rekao da njegov frizider na plin hladi do 1-2 stepena....
--- Kraj citata ---
ovo nije plinski ovo je ako se ne varam sa onim piezo elementom kao ovaj na slici
http://www.tehnomanija.rs/katalog/ardes-frizider-rucni-tk44.html
inace ne sali se da ga ostavis ukljucenog preko noci tuce akumulator samo tako :
Snaga: 60/43W
4-5 ampera ...
--- Kraj citata ---
imao sam ovaj frizidercic drug mi ga poklonio jer nije bio zadovoljan
ja sam u njemu drzao mamce ali preko leta ni to nemoze da sacuva a trosi struju za medalju :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju