E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

ELKO Futog - servis vanbrodskih motora

<< < (2/9) > >>

ljepoja:

--- Citat: colonelo  15, 03, 2009, 13:39:06 posle podne ---
--- Citat: Vlada 69  14, 03, 2009, 11:12:26 pre podne ---Ja sam jesenas nosio Hondu na redovan servis i konzervaciju i mogu vam reci da su izuzetno profesionalni i usluzni.Dok se u Beogradu ne pojavi neko kao ELKO sevis ,moj savet je :pravac Futog

--- Kraj citata ---

Vlado da li si morao da zakazujes, kolika je cena za redovan servis za zamenom ulja, filtera, svecica itd., koliko traje? Jas bi trebao da nosim na redovan servis Hondu 8KS 4 takta iz Bgd, pa za koliko vremena se sve zavrsi. Hvala ti unapred.

--- Kraj citata ---

moze sve odmah da ti bude gotovo ! znaci dodjes,ostavis motor odes na cugu negde i vratis se po njega i kuci  ne moras nista preterano da se najavljujes ali dobro je da znamo kad neko dolazi,a hoce da se odmah zavrsi,cisto zbog raspodele vremena ! cena ti je na pm :)

Vlada 69:
Zakazivanje bar dan ranije.Ja sam doneo svoje ulje za motor i menjac,svoje svecice.Ispiranje motora pre promene ulja u motoru,konzervacija,promena oba ulja,stelovanje nekog srafa na karburatoru (nije dizna) i to sve 1500,00.Vreme trajanja 20-tak minuta.

Ljude mozes i mejlom da kontaktiras sa bilo kakvim pitanjima i odgovaraju ti isto mejlom ili te nazovu na kontakt telefon da ti daju odgovor !!! E sad poredi tu vrstu usluge i ove majstore kod nas u Beogradu-Zemunu (mislim na Hondu).

colonelo:
Vlado hvala. Pa to ne moze da se poredi sa "ovdasnjim" serviserima. Odo ja za Futog.

ljepoja:
Ljudi hvala na pohvalama   :good:  ali ako nastavite tako uobrazicemo se  :smile:   sala naravno

evo i maila sa kojeg se odgovara obicno svakih pola sata-sat dok traje radno vreme (08.30-16.30) ,a kad nije radno vreme onda se odgovor ceka max. 24h

elkomarine@gmail.com

Vlada 69:
Ljepoja, da ne bude da vas samo hvalimo,evo i jedna primedba.Bilo bi lepo kada bi radili i subotom jer svi mi  koji smo zaposleni radimo bar do 15:30 ili 16 h tako da bismo dosli kod vas u servis,treba da uzmemo slobodan dan ili tako nesto.Makar svaka druga subota... :this:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju