E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

ELKO Futog - servis vanbrodskih motora

<< < (3/9) > >>

SALE NB:
Istina, ja sam prošle nedelje terao auto na servis, i rekoh, kad već idem za NS, da poteram i pentu u gepeku, ali.... ne radite subotom  :this: :sorry:

Kapetan:
ili ko pijaca od utorka do nedelje neradni ponedeljak :)

deda:
Imam predlog:Svi koji bi za Futog se organizujemo,rezervisemo za taj dan kod Elka,nabavimo kombi potrpamo se u njega[naravno i motori sa nama]i taj dan servis se zove MOJA LADJA SERVICE!!!!Pre toga ih obavestimo ko bi sta radio[zbog delova]i tako spojimo lepo i korisno!!!Opet imamo okupljanje!!!Razmislite!!! :preved:

deda:

--- Citat: Zoran022  17, 03, 2009, 13:09:50 posle podne ---Deda, predlog ti uopste nije los. Jedino to za kombe ... bice maalo, a bus je preskup. Mislim da bi po par nas u kolima bilo bolje resenje. A onda zastavice na antene i ko svadba, u konvoju, prafac Futog :)

--- Kraj citata ---
  Raspitacu se za kombi,mozda nabasam na nekog nauticara.A ovo sa kolima uvek moze,organizujemo se ko je kome blizu i put pod noge!Uputstvo za put:Poneti 2-3 stapa za pecanje i prekratiti vreme!!! :smile:

SALE NB:
Moj karavan može da preveze trojicu i tri pente bez problema,( oborim pola zadnje klupe), a ako mu nakačimo i neku prikolicu, možemo ići 5:5! 
 :smile:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju