E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
ELKO Futog - servis vanbrodskih motora
deda:
--- Citat: SALE NB 17, 03, 2009, 14:17:22 posle podne ---Moj karavan može da preveze trojicu i tri pente bez problema,( oborim pola zadnje klupe), a ako mu nakačimo i neku prikolicu, možemo ići 5:5!
:smile:
--- Kraj citata ---
Znaci troje[minimum] reseno!Ajde stvarno da ih ukontaktiramo pa da vidimo kada moze da se organizuje ovo! :smile: Ljepoja kada procitas ovo a ti lepo kod tebe vidi sta moze da se uradi po ovom pitanj pa da se druzimo!!! :preved:
ljepoja:
meni zvuci kao dobra ideja ali mi se samo pre toga morate najaviti i reci koliko bi motora doslo i sto kaze "deda" da mi kazete sta bi trebalo da se radi zbog pripreme delova i svega ostalog mada nije ni to problem jer vecina delova nam je u servisu.
Pa da naidjete malo da vidite gde smo,sta radimo i da se upoznamo :drinks:
sto se tice subote...ako trebaju neke pare da se uzmu ja radim i Nedeljom :on_the_quiet: :)
igogitar:
Ljepoja koja je cijena ovog Big Foot-a?Ako ne mozes ovde da stavis moze i na pm.Izgleda mi kako jako dobar camac.Ima li ko iskustva s njim?Unapred hvala.
Kapetan:
--- Citat: igogitar 19, 03, 2009, 00:56:34 pre podne ---Ljepoja koja je cijena ovog Big Foot-a?Ako ne mozes ovde da stavis moze i na pm.Izgleda mi kako jako dobar camac.Ima li ko iskustva s njim?Unapred hvala.
--- Kraj citata ---
ne mora na PM slobodno stavi cenu i meni zanima .. a imas i temu proizvodnja pa mozes tamo da ostavis sve podatke
budens72:
--- Citat: igogitar 19, 03, 2009, 00:56:34 pre podne ---Ljepoja koja je cijena ovog Big Foot-a?Ako ne mozes ovde da stavis moze i na pm.Izgleda mi kako jako dobar camac.Ima li ko iskustva s njim?Unapred hvala.
--- Kraj citata ---
Ja ne znam zašto se taj sajt ne ažurira. Big fut koji je na slici je stari model,a novi izgleda mnogo lepše i cena je koliko znam oko 2000 eura
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju