Autor Tema: Izvestaj  (Pročitano 281990 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže LSI

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
Odg: Izvestaj
« Odgovor #900 poslato: 10, 02, 2014, 09:45:36 pre podne »
Kapetane, nas dvojica ovo da gledamo kao neku vrstu škole uspešnog ribolova.

Samo, meni ni to ne vredi dok ne sidjem na vodu. Valjda će dati Bog ove godine...

Van mreže packe

• Talasožder Mali
    • FISHERMANS
  • Brod tip: DUNAVSKI HUNTER
  • Marina: KARABURMA
  • Veličina: 8M
« Odgovor #901 poslato: 10, 02, 2014, 18:36:53 posle podne »
 ffffVolim pecati zato što kad pecam mislim samo i jedino na pecanje zaboli me sve za ostalo.Da i volim pecati zato što volim pecati.Ustaju u 4 noću, ulaze u reku do pupka, a pada kiša.Ili nisu normalni ili rade za nekog.
  Četiri rečenice koje ste upravo pročitali izrekao je prethodni predsednik srpske vlade.
  Nije naravno mislio ozbiljno.Odnosno jeste.Hteo je da kaže kako su ovde ljudi koji rade
  nešto sa strašću, žrtvom i trudom, a pri tom bez očigledne lične koristi, često tretirani ili    kao  pokvarenjaci koji kriju prave ciljeve, ili kao strani špijuni i plaćenici, koji vešto kriju prave gazde.

A mi RIBOLOVCI smo zaista u većini slučajeva dobar primer grupe ljudi spremnih da u svoju pasiju ulože količinu truda koje normalnom čoveku sa strane mora da deluje potpuno nenormalno .
  Zar je logično da neko posle iscrpljujuće radne nedelje provede petak popodne i veče , do iza ponoći, u čeprkanju po torbama, i kutijama za pribor, kuvanju valjaka, kukuruza ili bojlija, traženju kišnih glista po dvorištu, kopanju rovaca ili prevezivanju udica.
  Pa onda ustane u 3 ujutru ili još ranije , lomata se kroz gustiš i blato rasteruje komarce krči šikaru pentra se preko stena i šta sve još ne da bi na kraju nekako zabacio i posvetio se čekanju da se neke pristojnija riba prevari i zagrize, što na našim vodamo početkom 21 veka može ali baš i ne mora da se desi.
  Zar je logično da se posle svega toga taj ludak vrati kući srećan, zadovoljan i spreman za narednu radnu nedelju i sve ostale probleme koji samo čekaju da se sa vode vrati pa da ga nemilosrdno napadnu.
  JESTE ITEKAKO. Jer pecanje na većinu  nas deluje kao onaj " moderni sok " - ublažava stres i upija bes. To je osnovni razlog zašto se njime bavimo , odnosno zašto za džabe radimo  nešto što teško da bismo ikada pristali da radimo za bilo kakve pare ss12 ss12 ss12 Dodjes na vodu pre izlaska sunca i onda cekas onaj trenutak kad se sve smiri,taman kad se sunce pojavi i ona je neka zaglusujuca tisina,a Dunav mirise...onda osetim da tu pripadam,kao i onaj kamen na kom stojim i da mi je tu mesto i cak i disem najtise sto mogu,da ne poremetim tu tisinu.
To je samo trenutak,ali je moj i samo moj.

Van mreže CIVIJA

• Đerdapski kratkodlaki Drekavac
  • Tisina pecam :)
    • Tajmen 525
    • Izrada sajta Kompart
  • Brod tip: Tajmen 525
  • Marina: Kolorit (NBGD - Sava)
  • Veličina: 5.25m
« Odgovor #902 poslato: 10, 02, 2014, 19:00:12 posle podne »
Skidam kapu  hi - odlican opis nas "ludaka", prepoznao sam se u 90% ovog texta.

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #903 poslato: 10, 02, 2014, 19:13:58 posle podne »
Skidam kapu  hi - odlican opis nas "ludaka", prepoznao sam se u 90% ovog texta.

Sta 90% !!? Bre 99% i jos malo !
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže CIVIJA

• Tajmen 525
    • Izrada sajta Kompart
« Odgovor #904 poslato: 10, 02, 2014, 19:19:33 posle podne »
Pa ne kuvam prihranu i ne ustajem rano  jh
Najjace mi je kad ukucani kazu pa covece napolju je 1°c. Odgovor je - super ne ledi struna.

Van mreže packe

• Talasožder Mali
    • FISHERMANS
« Odgovor #905 poslato: 10, 02, 2014, 19:39:13 posle podne »
sta -1   ffff   -12    Dunav Karlovci

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #906 poslato: 11, 02, 2014, 11:46:54 pre podne »
ffffVolim pecati zato što kad pecam mislim samo i jedino na pecanje zaboli me sve za ostalo.Da i volim pecati zato što volim pecati.Ustaju u 4 noću, ulaze u reku do pupka, a pada kiša.Ili nisu normalni ili rade za nekog.
  Četiri rečenice koje ste upravo pročitali izrekao je prethodni predsednik srpske vlade.
  Nije naravno mislio ozbiljno.Odnosno jeste.Hteo je da kaže kako su ovde ljudi koji rade
  nešto sa strašću, žrtvom i trudom, a pri tom bez očigledne lične koristi, često tretirani ili    kao  pokvarenjaci koji kriju prave ciljeve, ili kao strani špijuni i plaćenici, koji vešto kriju prave gazde.

A mi RIBOLOVCI smo zaista u većini slučajeva dobar primer grupe ljudi spremnih da u svoju pasiju ulože količinu truda koje normalnom čoveku sa strane mora da deluje potpuno nenormalno .
  Zar je logično da neko posle iscrpljujuće radne nedelje provede petak popodne i veče , do iza ponoći, u čeprkanju po torbama, i kutijama za pribor, kuvanju valjaka, kukuruza ili bojlija, traženju kišnih glista po dvorištu, kopanju rovaca ili prevezivanju udica.
  Pa onda ustane u 3 ujutru ili još ranije , lomata se kroz gustiš i blato rasteruje komarce krči šikaru pentra se preko stena i šta sve još ne da bi na kraju nekako zabacio i posvetio se čekanju da se neke pristojnija riba prevari i zagrize, što na našim vodamo početkom 21 veka može ali baš i ne mora da se desi.
  Zar je logično da se posle svega toga taj ludak vrati kući srećan, zadovoljan i spreman za narednu radnu nedelju i sve ostale probleme koji samo čekaju da se sa vode vrati pa da ga nemilosrdno napadnu.
  JESTE ITEKAKO. Jer pecanje na većinu  nas deluje kao onaj " moderni sok " - ublažava stres i upija bes. To je osnovni razlog zašto se njime bavimo , odnosno zašto za džabe radimo  nešto što teško da bismo ikada pristali da radimo za bilo kakve pare ss12 ss12 ss12 Dodjes na vodu pre izlaska sunca i onda cekas onaj trenutak kad se sve smiri,taman kad se sunce pojavi i ona je neka zaglusujuca tisina,a Dunav mirise...onda osetim da tu pripadam,kao i onaj kamen na kom stojim i da mi je tu mesto i cak i disem najtise sto mogu,da ne poremetim tu tisinu.
To je samo trenutak,ali je moj i samo moj.

Pojima nemam šta si hteo da kažeš.  sajkaca
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže zankiki

• Dunav oko Novog Sada
    • Marissa
  • Brod tip: Pasaat 735
  • Marina: Plavi Dunavac, Novi Sad
  • Veličina: 8.65
« Odgovor #907 poslato: 14, 02, 2014, 14:28:18 posle podne »
Ovo crveno je posebno tačno. Ugasim pentu na sred Dunava, sunce izlazi, pustim da me voda nosi i doručkujem. Ako je leto i toplo vreme, sledi i jedan "buć", pa na pecanje!

Van mreže packe

• Talasožder Mali
    • FISHERMANS
« Odgovor #908 poslato: 20, 02, 2014, 18:41:40 posle podne »
tamis majstori 3       ss12

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #909 poslato: 20, 02, 2014, 18:55:00 posle podne »
Ovo nije ribolov!
Ovo je izlov ribe.

Pa, ostavite nešto i za nas koji ne znamo! Kako da naučimo kad vi sve izvadite?

Van mreže CIVIJA

• Tajmen 525
    • Izrada sajta Kompart
« Odgovor #910 poslato: 20, 02, 2014, 19:20:30 posle podne »
Kraj je najjaci - ostavi sve kako si nasao  ha ha

Van mreže packe

• Talasožder Mali
    • FISHERMANS
« Odgovor #911 poslato: 20, 02, 2014, 21:41:41 posle podne »
Ovo nije ribolov!
Ovo je izlov ribe.

Pa, ostavite nešto i za nas koji ne znamo! Kako da naučimo kad vi sve izvadite?          kako da naucis kad ne pecas   ffff

Van mreže VladaCedic

• Drinski Kratkorepi Peš
  • www.mojaladja.com
    • V.I.N.
  • Brod tip: Ekopanonija Dado 23
  • Marina: Plavi Dunavac
  • Veličina: 7.8
« Odgovor #912 poslato: 21, 02, 2014, 01:35:34 pre podne »

E ovo se zove izvestaj!
Hvala na ovom klipu,zagrejao me je na -15 !

Van mreže bratsaja

• Drinski Kratkorepi Peš
  • bolje ispasti glup nego iz voza
    • jos nema ime
  • Brod tip: hand made,6 metara cistog celika
  • Marina: kod tasta u bašti
  • Veličina: 6
« Odgovor #913 poslato: 21, 02, 2014, 07:35:55 pre podne »
Bilo bi lepo kad bi neku ribu i vratili u vodu,slika gomile mrtve ribe u travi ne izaziva odusevljenje bas kod svih.
Količina ribolovačkog pribora obrnuto je srazmerna broju dana provedenih na vodi.

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #914 poslato: 21, 02, 2014, 09:15:27 pre podne »
Momci isli da upecaju ribu a ne da se ljube sa njom...