Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
STG:
Fotke su dobre,malo da se osvezi memorija,ali prva... :good: :good: :good:
mossi:
Dunav, nešto bele, ništa šaran - som. :new_russian:
Od nešto pre 18 pa do 19h.
Par kvrcova i jedan smudj kilaš na šadtvister.
Da sam imao vremena bilo bi još, ali... :telephone: :lula:
deda:
Kanda se saran poceo buditi!!Za tri dana pecanja sest lepih komada od 2 do 5 kg!!Jedno 7-8 uredno vraceno!!Ono sto je interesantno (a to je primetio i strucnjak za konopce Busa ) da je za razliku od ranijih godina kukuruz sa ukusom skoljke najlovnoji , med uzima retko!!
mossi:
ŠKOLJKA!!! :good:
Po što mi to rnije niste kazli. :telephone: :friends:
:taunt:
deda:
A sto niste pitali!! :)
Mozda se secas da sam prosle godine napisao da treba na pecanju raditi , probati , smisljati...........!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju