Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (132/196) > >>

STG:
Fotke su dobre,malo da se osvezi memorija,ali prva... :good: :good: :good:

mossi:
Dunav, nešto bele, ništa šaran - som.  :new_russian:
Od nešto pre 18 pa do 19h.
Par kvrcova i jedan smudj kilaš na šadtvister.
Da sam imao vremena bilo bi još, ali... :telephone: :lula:

deda:
Kanda se saran poceo buditi!!Za tri dana pecanja sest lepih komada od 2 do 5 kg!!Jedno 7-8 uredno vraceno!!Ono sto je interesantno (a to je primetio i strucnjak za konopce Busa ) da je za razliku od ranijih godina kukuruz sa ukusom skoljke najlovnoji , med uzima retko!!

mossi:
ŠKOLJKA!!!  :good:

Po što mi to rnije niste kazli.  :telephone: :friends:

 :taunt:

deda:
A sto niste pitali!! :)

Mozda se secas da sam prosle godine napisao da treba na pecanju raditi , probati , smisljati...........!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju