Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (124/196) > >>

Arsa:
Danas od 11,00 do 14,10 na bovanskom jezeru, nedaleko od table opština Sokobanja, (idući od Aleksinca),sin i ja smo na crvića, laganim štapovima, zadovoljili dušu. Mnoštvo bandarčića veličine šake, žutookica slične veličine i po neka deverika od po pola kg.  :)

Mesto je očito bilo posećivano što se vidi po tragovima stopala i činjenici da je strma obala usečena na par mesta, nazovi stepenicama kroz šiblje. Blagi vetrić u pravcu sokobanje, šarena hladovina i mir su nas prosto opijali.

Nigde tragova boravka "ribolovaca" (kese, papiri plastične flaše i druga ambalaža. Svaka čast gospodi koja tamo pecaju. Svu ribu smo uredno vraćali u vodu a obalu ostavili u nađenom stanju.. 

Nema slika pošto nam jednostavno nije ni palo na pamet da ovo sve slikamo.  :sorry:

mossi:
Veliki Bački kanal:
Pecao na feeder jednim štapom, mamac kukuruz šećerac ali iz konzerve.
Za po 3 sata pecanje juče i prekjuče za tu vodu pristojan ulov:
10-15 babuški po pecanju i dosta bodorke sa pokojom deverikom.

Uživancija.  :good:

IKA:
Deda posle tri sušna dana u tisi u okolini titela danas nabija kompleks lokalcima(mene je izostavio) Do 19h kada sam ja napustio poziciju tri šarana, svi oko 2kg , desetak krupnih deverika i par baš krupnih babuški kod nas znanih kao melezi.
Na desetak metara nizvodno ja sam bio uspešniji u broju deverika i babuški ali zaostajem u broju šarana(samo jedan)
Sutra ću poneti i aparat da ovekovečim ulov (ako ga bude)
Vreme idealno , pada kiša ceo dan, a za sutra najavljuju još malo kiše za promenu.

Zoran:
Pa vi bas uzivate u kisi.

srsa:
Зоране, јел ти то шаљеш стерео поруке? Набијаш број постова.  :dance1:  :dance1:  :dance1:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju