Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
zoki novus:
--- Citat: rade 09, 01, 2010, 20:17:02 posle podne ---Iz danasnjeg Blica.Majstori ribolova sarane love i sada usred zime.Na DUNAVU kod Beograda,na mestu Male vode,poznati beogradski ribolovac Zoran Zuca Adamovic,varalicar svetskog renomea ulovio je pre nekoliko dana i dva trofejna sarana od po 12kg.Sarani se polakomili na silikonsku varalicu rucne izrade-drasko sed od 17 cm.Pa se vi zapitajte zasto riba bezi u Savu.
--- Kraj citata ---
na kolikoj TROKRAKI je bio taj sed
Radojković:
Ja znam coveka koji je u januaru 2005-2006 nesecam se vise tacno ,na tvistera trazeci smudja uhvatio sarana od 6 kg. u azotarskom kanalu u Pancevu.kazu da sarani kad malo vise porastu jedu sve i svasta pa i tvistere... :smile:
karash:
Jedu - ako ih prvo umociss tamo gde i deda palac!
deda:
--- Citat: parigroz 11, 01, 2010, 15:14:07 posle podne ---za ovo sam znao i pre............
ali twister!?
:lol:
--- Kraj citata ---
Parigroz nemoj da te cudi da Saran radi na tvistere!Do pre petnestak godina(mozda mi je losa procena,davno bilo)na Fruskogorskom jezeru Dobrodol Saran je radio iskljucivo na sitnog kedera,preciznije na platike!!!Takodje,u emisiji"Svet ribolova" prikazana je epizoda sa Rumunskog jezera Seleros gde se lepo vidi kako je upecano par Sarana na tvistere!U pecanju je pravilo da nema pravila!!
rade:
Da pogotovu zimi,ma ajte molim vas.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju