Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
deda:
Na 1180 km. Dunava radi sitan saran a kad kazem sitan,mislim BAS sitan!!!Ima ga u velikom broju tako da sam jednog dana brojao do 20 pa mi dojadilo!Smudja ponegde ima ali nista spektakularno.Moj jedini ulov vredan paznje je stuka od 2,5 kg i to je jedina stuka upecana na tom deli za 5 dana!Interesantno je da od nas sestorice svakoga dana neko ima po jedan solidan ulov i to je sve!Nema serija od 5-s krupnih riba kao nekada!!!
Misha D:
Deda, da li neko peca na onom rukavcu blizu tvog mesta, bese ima neko stransko ime?
deda:
--- Citat: Misha D 15, 10, 2010, 13:39:06 posle podne ---Deda, da li neko peca na onom rukavcu blizu tvog mesta, bese ima neko stransko ime?
--- Kraj citata ---
Verovatno mislis na Balaton,medjutim ja sam jedno 800 metara vislje gde takodje ima izlaz jednog manjeg kanala pa te je to zbunilo!Ako mislis da dolazis gore sacekaj jos dve nedelje jer tada moj kum Ceda(koji tu peca) tera camac u marinu! :)
Misha D:
javi kako je prolazio sa ulovom i kakav je teren i dubina
deda:
--- Citat: Misha D 15, 10, 2010, 13:45:58 posle podne ---javi kako je prolazio sa ulovom i kakav je teren i dubina
--- Kraj citata ---
Nista posebno za sada,kao i svi mi!Smudj u meri i poneki saran vredan pomena!Doduse i njega ubi sitan saran!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju