Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (73/196) > >>

deda:
Nesto se i pecalo ovih dana pa da krenem redom.

Belegis.....mestoi nije za pecanje 2 m dubine ali se prijavio jedan smudj u meri!

Tisa.....lokalni pecarosi pecaju deveriku,babusku,sarana ali nista spektakularno.Sto se mene tice bilo je svega ali jedino vredno pomena je saran od 1,5 kg!!

Dunav....... na Beljarici ozbiljnije pecanje je nemoguce!Voda nosi provlaku i posle 20 minuta moraju najloni da se ciste od nje!!Ipak,pao je jedan smudj od 2 kg i to na pola metra od obale!!!

busa2:
kap pazi sta pricas ubajaćemo ti ja i novus da svaku noc sanjas da imas camac od plasticnih boca ice tea. :taunt:

rade:
Danas na Savi sve kapitalni primerci.Pravi jesenji ulovi.Sa ovim deblima sto plutaju a i ostalim krsem pravi pecaros nemora da se brine za zimu.Prolete mi i neki brodic al talasi mi nedadose da ga stignem.

zoki novus:
evo na tamiu izmuvasmo neke stuke iako je vreme bilo uzasno
ja sam imao 9kom 14kg
drug packe slicno
a djansr iliti dzoni je dobio par bas krupnih....
inace onih ispod mere ima neogranicen  broj i sto je najgore masa ribolovaca ih tamani i nosi kuci

Gandalf:
Svaka cast Novus na ulovu, ali slazem se sa Dulom i mislim da bi ti srce bilo punije da si poneo recimo samo ono sto drzis u levoj ruci. Jos jednom cestitke za ulov.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju