Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (53/196) > >>

Профа:
А рибочувар? :police:

mossi:
Čika Zoke, znam ja da ste se vi šalili, ali ovi drugi ljubomorni su problem.  :slow_en:
Vidiš kako se Deda ne javlja, čovek zna, za razliku od njih ljubomornika.  :taunt: :taunt: :taunt: :taunt: :taunt:

Poljo, Ribočuvara na žalost još ove godine na Dunavu nisam sreo.  :nono: :diablo:  :wild:

Živeli i bistro!

:drinks:

Mi smo šarana oma to veče izjeli! ha ha ha ha !

Kapetan:
deda je na savi vec par dana :) eto sta starost uradi od coveka pored dunava on ode na savu ...

poljo:
Kap, samo da te se ja docepam , voljeces ti Savu od obale do obale. Nije sve u trcanju na samo jedno , dva mjesta i tako godinama . Sta ce ti brod ako ces da budes pored iste obale stalno. Onda ti treba vikendica na obali kraj plaze na kojoj si stalno. Gdje je car promjene . Znam da ti je , kao i mnogima od nas , brod upravio simbol slobode i nesputanosti jednim mjestom.  Saraj malo. Probaj ,braco , pa onda ce mo da pricamo da li valja ili ne.

Kapetan:
poljo, ja se prosle godine jedva zaustavih kod kladova :) i sad mi krivo sto nisam otiao jos nizvodnije... plan za ovu godinu je bila delta ali dodje sin Mihajlo pa je to pomereno za sledecu godinu ... tesko da ja idem od obale do obale, generalno ove godine cu raditi bas to al seldece ponovo nizvodno ako bog da eto mene u delti i da pijem kafu sa lipljanima  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju