Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (50/196) > >>

Radojković:
Radio som i poneki smudj  Pancevo i okolina,cak sam i ja imao danas jednog 2kg i par udaraca popodne na mesano meso,jutros imali na pesha soma i smudja par kila komad.Znaci krenulo... :good:

Arsa:
Evo i mog izveštaja.  :sorry:

Dva dana i jedna noć. Zujao sam od vojnih bašti do četvrtog kamena ( šporovi). Kedera gde god pogledaš. Sve na izvolte. I sve sam tim grabljivicama nudio preko, baš lepih gumica koje sam imao i koristio.

Međutim, ništa ozbiljnije se nije javilo. Smuđ-ni udarac, Som ako se ne računa nekoliko sitnurije od 150 do 300 gr. -nismo se gledali. Čak ni bucov koji se obično predveče pojavi na bukovima nije bio mnogo aktivan.

Raspoloženje mi je koliko-toliko popravila jegulja dužine oko 1 metar koja je došla na kedera sinoć oko 22, 00 sati.

Voda je značajno opala ali je još mutna i još opada. Kada stane i smiri se očekujem bolje vreme što se ribolova tiče.

Do tada ću se iznova čuditi promenama obale koje je Dunav izvršio tokom ovih nekoliko meseci. :drinks:

IKA:
na Tisi stanje sledeće: kedera ništa nedira , crvenu glistu ,nedira , durboka -nedira ,kukuruz nepipa ----ako mi vesnu ništa nedira to su bačene pare za dozvolu :suicide:

Radojković:
ponedeljak popodne radio som oko panceva.Imao sam jednog 6,5kg i par kidanja.Covek pored isto...

ПЕЦОВ:
kazu radi stuka na savi.videcemo od sutra  :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju