Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
ronac:
--- Citat: olimp 08, 06, 2010, 21:44:28 posle podne --- koja vrsta zmija obitava na tom području ? :drinks:
--- Kraj citata ---
GADULJA, to su ti one odvratne ,ruzne,gadne......fuj,fuj zmije. :taunt:
samardza:
Zasto ronac imas takvo misljenje o zmijama mada i mnogi ljudi imaju takvo misljenje.Procitaj malo o njima i videces da je to zivotinja kao i sve druge.Strah od zmija je neosnovan pogotovo na lokaciji na kojoj trenutno zivimo.Sigrno otrovnicu ovde nisi nikad ni vieo.Vodenjarka i belouska su nam tu oko camaca ali se i one plase ljudi kao sto se neki plase njih.Ako ti se nesvidja nen izgled isto je hladna negledaj i nepipaj.Sarenog smuka sam drzao nekoliko godina u terarijumu pitom je bio kao i neko mace.E kad je dosla zena morao sam ga pustiti posto svaka stiti svoju teritoriju :)
Ljuba:
...Bolje da si pustio ženu... :taunt:
Moj prijatelj (inače instruktor padobranstva u penziji) jede te zmije ko piletinu, naučio to na obuci preživljavanja i sad redovno ima punu kesu šnicli u zamrzivaču a dobro mu dođe kad ima goste, svi ostanu na salati :heat:
staribanovci:
--- Citat ---Moj prijatelj (inače instruktor padobranstva u penziji) jede te zmije ko piletinu, naučio to na obuci preživljavanja i sad redovno ima punu kesu šnicli u zamrzivaču a dobro mu dođe kad ima goste, svi ostanu na salati
--- Kraj citata ---
Ajde,stvarno nabaci neki recept.
zoki novus:
recepti u drugu temu(nemoj da napujdam zortera)
danas sam odvalio baburu na biciklistickoj stazi na kraju cukarickog rukavca :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju