Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
Arsa:
Juče Arsa pošao u Balaton, opremljen lakim plovkaroškim priborom, ali nije ni stigao. :aggressive:
Pošao ja iz Radeckog, a na pola Dunava se nadigne bogami jak vetar. Prešao sam na drugu obalu sa namerom da sačekam da se vetar malo smiri.
Ostao sam tamo čekajući jedno 5-6 sati. Za svaki slučaj, sa čamca sam skinuo motor i izvadio sam sve iz čamca koga sam stalno držao na oku bez obzira što je bio solidno obezbeđen.
Tako od pecanja ni P ali je bilo druge lepote. Usput, vezah i jedno pedesetak udica...
Evo malo slika sa one druge obale.
Arsa:
I jedna slika za sve one koji vole Zemun. :drinks:
deda:
Vidim da si se vratio kuci!Ali,kako? :)
Arsa:
--- Citat: deda 17, 05, 2010, 10:13:55 pre podne ---Vidim da si se vratio kuci!Ali,kako? :)
--- Kraj citata ---
Haha.
Deda vratio sam se koristeći prvo slabljenje vetra. Nije ovo prvi , a nadam se ni zadnji put da me uhvati ovakav vetar na vodi. Nekoliko sati strpljivog čekanja da vetar oslabi, malo dremke ili nekog posla u čamcu i prođe vreme. Važno je samo da se čamac dobro obezbedi.
Jednom prilikom dok sam tako čekao na Dunavu da vetar stane, kući me telefonom tražio neki naš prijatelj. Žena mu ispriča kako smo se, malo pre toga čuli i da ja čučim negde na reci i čekam da vetar stane. Prijatelj joj kaže: "Pa dobro pozdravi onda Arsu, ako se vrati...". :)
IKA:
:lol: :lol: :lol:umalo da nam Arsa postane "Robinzon"
Ma bre lađa je to , mogao si odma da kreneš nazad , nemogu tebi talasi da naškode :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju