Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (3/196) > >>

shomi:
Jes, vido jutros na TeVeju :)
Impresivno!

Najvise cenim sto su ga pustili!  :good:

Posle sat vremena borbe kod Čukaričkog rukavca alas Dragoljub Kovačević Bosanac sa svojim prijateljem Šiljom izvukao na obalu kapitalca teškog 95 kilograma i dugog 213 centimetara

Alas Dragoljub Kovačević Bosanac ulovio je juče na Savi soma teškog 95 kilograma i dugog više od dva metra. Uz pomoć prijatelja, Dragoljub je posle jednočasovne borbe uspeo da izvuče soma na obalu! Nakon slikanja i čestitki riba je vraćena u vodu, jer kako kaže ovaj ribolovac, „bilo bi mi žao da ovakav primerak završi u šniclama".

shomi:
Ma mogli su ga iskasape u shnitzle, i da vis' kako bi posetioci splavova lizali prste...

splavarsale:
Meni je drago sto ga pustise,i ja sam sinoc jednog od 5 kila,a dosao posle 15 dana.Mozda su ljudi poceli da se dovode u mormalu????

shomi:
Iskreno se nadam  :good:

Kapetan:

--- Citat: gorance  25, 07, 2009, 22:00:51 posle podne ---heheheeheh,pa niko nije lud da pojede nesto iz te vode :stop:

--- Kraj citata ---

kad smo kod toga danas pricam sa ciganima pecaju na govnati i vade belu od recimo 500 grama... ko bi rekao tu ima icega...

ja kazem liku baci to otrovano je vidis gde zivi, on me gleda i kaze "pa operm ja to pre nego sto isprzim"....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju