odisej - Veliki dugodlaki Drekavac

- Pol:

- Dunav -najveća pritoka Tise
-
predlog za druženje članova foruma «
Odgovor #1 poslato: 03, 09, 2010, 01:13:42 »
po predlogu učesnika diskusije na četu, postavljam ovu temu kako bi svi, koji žele, bili upoznati sa predlogom koji se tom prilikom pojavio.
Ove sezone , bilo je raznih pokušaja organizovanja članova ovog foruma za zajedničkim druženjem ili zajedničkom plovidbom u raznim oblicima i malo koji dogovor je uspešno realizovan, što zbog nepovoljnog vodostaja što zbog "ovog ili onog"
Predložio sam da se pri kraju ovogodišnje letnje sezone, pokuša još jednom organizovano okupljanje članova ovog foruma i svih koji su vezani za delovanje foruma "Moja lađa"
Dakle predlog je da se za mesto susreta odredi Belegiška ada kako bi i zainteresovani za druženje iz "severnih " delova (čitaj Vojvodine) bili u prilici da se priključe ovom okupljanju a da nemoraju da pređu 150-200 km. Belegiška ada je odprilike na pola puta kako nama iz Titela , Novog sada ili Karlovaca... tako i onima iz bgd-a ili okoline...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I opet varijacije na temu i to u istom stilu - "mozda bi bilo bolje","a sta ako", "ja sam mislio","a kad bi".Covek "odmjerio" i predlozio tacku na kojoj bi vecini bilo najprihvatljivije i blago naglasio ga zbog "ovog" i "onog" do sada propala skoro sva druzenja....
Ne pisem ovo zbog toga sto sam ljut,ne,navikao sam,nego pisem zbog toga sto stalno galamimo na vlast i kukamo na istorijsku Srpsku neslogu.....a....vidi nas!