Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

utisci sa sajma nautike-09

<< < (6/16) > >>

espresso:
procitah ovde da na sajmu nema nista za "male i obicne" nauticare. nisam sklon da se sa tim slozim jer "boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka". video sam danas zanimljivih stvari. dobio neke nove ideje. kupio dvogled. popricao sa prijateljima.
obisao sam razne sajmove i jedno je sigurno, ovaj nas beogradski RASTE. uprkos krizi. motiv za odlazak na sajam je uvek zelja da se nesto vidi i/ili kupi, barem u mom slucaju. cesto se desi da kada to nesto ne nadjemo pokvarimo opsti utisak o celom sajmu. valjda od drveta ne vidimo sumu. u svakom slucaju dobro sam se proveo.
imam samo jedan negativan komentar. cena ulaznice i parkinga. "organizovani kriminal" je najblaza kvalifikacija.
evo i poneka slicica.

STG:
Kapetane, moje cestitke!!!
 :preved: :dance: :preved: :dance:

espresso:
e da ne zaboravim. nisam video zastavice "moja ladja". probacu sutra.

budens72:
Bio sam danas na sajmu,sve u svemu i nije tako loš sajam,a iste zamerke imam kao i drugi da je ponuda samo za one sa dubokim džepom.Zastavicu nisam dobio jer momci koji su na štandu blu rivera nisu "smeli" da mi daju jer im niko nije rekao da se zastravice dele,bar su mi tako obrazložili  :sorry:

STG:

--- Citat: deda  11, 03, 2009, 21:39:02 posle podne ---Bio moj drugar,volan koji je pre 7 dana platio 4050 din. sada kosta 4650 din. povecanje samo 15 o/o!!!Nije puno! :drinks:

--- Kraj citata ---
Srbi nikada nama nece biti bolje...Pa zar nikada niste culi za izraz KORMILO??? :scare:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju