Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

utisci sa sajma nautike-09

<< < (5/16) > >>

Dule HU:
Meni se ove godine potrefilo da je Splitski sajam u isto vreme kad i Beogradski sajam automobila, pa ne mogu da idem, mada za nas sa plićim džepom tamo nema šta de se vidi ali opet...

colonelo:

--- Citat: gorance  11, 03, 2009, 23:32:18 posle podne ---Dragi forumasi,
na zalost cu morati da vas razocaram...Ako Vam fali privezak za kljuceve idite na sajam nautike,na jednom standu cete naci cak cetiri vrste istih...
Ovo nije sala,za nas "male" nauticare ponuda je standardna...Ispod svakog ocekivanja :suicide:

--- Kraj citata ---

I ja bio danas, KATASTROFA, potpuno se slazem sa Gorancetom nista za male nauticare. Pa nema svako 300.000 evra da kupuje glisere i brodove koje su izlozili na tzv. medjunarodnom sajmu nautike. Nesto malo ponuda motora, a od domacih "malih" proizvodjaca samo "Tri princeze" N.Sad, "Narval" Sakule i niko vise. Ja tamo vise nikada ne idem dok se drasticno ne promeni. Em 300 dinara ulaz em 100 dinara parking po satu, pa ti vidi. Kupio sam Atlas Save na Jocinom standu ( 500 dinara) i to je to. NASU ZASTAVICU NISAM DOBIO A NISAM JE NI VIDEO. :diablo: :diablo: I ZATO ZA KAPETANA 2 PREKOREDNA CISCENJA BRODA. :dance1: :dance1:

zorter:
Kapetan je na postedi.Dobio je CERKU :lol: :lol:

Dule HU:
Čestitamo Kapetanu  :party: :party: :party:

zorter:
Danas objavise da je zbog velikog interesovanja produzen sajam nautike.Ne cuh do kog datuma. :yahoo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju