E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...
ELEKTROMOTORI - da ili ne
ka5an:
...,i još nešto (otići ću sad u OFF... jh)
Možemo li da budemo na "ti", ovako se osećam još matoriji nego što jesam? stri
Kapetan:
Na marini Karaburma , ima jedan kanu sa ugradjenim motorom ... Dragance je stavio zrcalnu dasku na sredinu (po boku) , sa plovkom koji sve to drzi ... i kad se umori upali tomosa i vrati se... kaze da je koristilo par puta...
Ne bi ti trebao veliki elektro motor , ni veliki akumulator ... ti motori su predvidjeni za gumanjake koji poprilicno guraju vodu, tako da bi kanu isao ko blesav... al opet ti ostaje ono sto je mesecar rekao .. cimaj ovamo cimaj tamo ... plus nadogradnja...
Ili da na kanu ugradis osovinski vod a napred, zbog balansa, da postavis akumulator sajkaca
STG:
--- Citat: ka5an 26, 10, 2015, 17:43:44 posle podne ---...,i još nešto (otići ću sad u OFF... jh)
Možemo li da budemo na "ti", ovako se osećam još matoriji nego što jesam? stri
--- Kraj citata ---
Sto se oslovljavanja tice, bar u mom slucaju, persiranje nije u vezi sa godinama, vec je stvar u tome da se ne poznajemo...
[/quote]
--- Citat: Kapetan 26, 10, 2015, 20:17:08 posle podne ---Na marini Karaburma , ima jedan kanu sa ugradjenim motorom ... Dragance je stavio zrcalnu dasku na sredinu (po boku) , sa plovkom koji sve to drzi ... i kad se umori upali tomosa i vrati se... kaze da je koristilo par puta...
Ne bi ti trebao veliki elektro motor , ni veliki akumulator ... ti motori su predvidjeni za gumanjake koji poprilicno guraju vodu, tako da bi kanu isao ko blesav... al opet ti ostaje ono sto je mesecar rekao .. cimaj ovamo cimaj tamo ... plus nadogradnja...
Ili da na kanu ugradis osovinski vod a napred, zbog balansa, da postavis akumulator sajkaca
--- Kraj citata ---
Sjajan si!
Kada neko vreme nemam.pristup forumu, ovakvi postovi mi bas fale...
Priznajem. 114
ANASTASIA II:
Prijatelju, ako imas lovu, kupi jednu malu Minnkotu i akumulatore dva od po jedno 70 ampera. To lepo poneses kada krenes na vodu i ne se sekiraj.
Ako tebi to pricinjava zadovoljstvo onda he to prava stvar.
mesechar:
Slušajte momci kao i većina na ovom forumu ..dosada je majka mnogih gluposti pa tako smatram i da jeova potreba za elektro motorom jedna od takvih stvari..mi matori dečaci smo u stanju da sebe ubedimo da nam je " nova igračka " neooophodna...ali ti koliko sam razumeo ni kanu nisi pazario..evo ja imam na savi kajak za koji sam dao deebele pare pa onda profi veslo i sve to pod izgovorom da ću ići u avanturu voziti se za svoje zdravlje...pa da smršam..bavim se sportom bla bla bla ..trazi celu zimu najbolju spravu čitaj performanse...i tri puta ga izneo na vodu izveslao par kilometara i vratio se mokre guzice.. sad statira u kavezu na mojoj marini ..sreeeća da se nisam zaleteo da mu naručujem i jedro i ostale pičke materine...ima mesto i za elektro motor i to da se izvlači i spušta da ne smeta ..
JA te brate prvo zovem da dodješ i izveslaš se na mom kajaku koliko ti duša želi probaš kako ti se to svidja ..dal te pali a ne da u zimskoj dosadi spališ jedno 500evrića na novu "neophodnu igračku "koja će.ti posle samo smeta u garazi..o kupovini elektromotora da i ne govorim...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju